GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αριστερός πατέρας του Ιάσονα, του ηγέτη της νεολαίας του Σύριζα...

Δημήτρης Αλικάκος Στάθης Σχινάς, ο αριστερός πατέρας του Ιάσονα, του ηγέτη της νεολαίας του Σύριζα. Πήγαν μαζί στη φιέστα των κομματαρχών...

Δημήτρης Αλικάκος
Στάθης Σχινάς, ο αριστερός πατέρας του Ιάσονα, του ηγέτη της νεολαίας του Σύριζα.
Πήγαν μαζί στη φιέστα των κομματαρχών του Σύριζα μαζί με το μπαρουτοκαπνισμένο από την επανάσταση ηρωικό Μερσέντες.
(Δεν έχω πρόβλημα με καμία μάρκα αυτοκινήτων, και δεν πρέπει να έχει και κανένας που δεν θέλει ψόφια την κατσίκα του γείτονα, αλλά βρε αδερφέ μη μας δουλεύετε)

3 σχόλια

  1. ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ?
    ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ
    O Τσουκαλάς είπε ότι συνταξιοδοτήθηκε από την ABN-Amro από την οποία πήρε τις 500.000 για εθελουσία έξοδο και τις 800.000 από ασφαλιστικό πρόγραμμα, και ότι η "ABN-Amro δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα γιατί εξαγοράστηκε από την RBS που δραστηριοποιείται σε ναυτιλιακά στον Πειραιά"... ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

    Η ΑBN-Amro δεν υπάρχει στην Ελλάδα από το 2002 και φυσικά η RBS στον Πειραιά δεν έχει καμία σχέση με την ABN-Amro που δούλευε ο Τσουκαλάς μιας και το ελληνικό της τμήμα πωλήθηκε το 2002 στην ΑΣΠΙΣ του άλλου λαμόγιου του Ψωμιάδη που είναι προφυλακισμένος.

    Δείτε εδώ την ανακοίνωση προς το ΧΑΑ, της εξαγοράς της ABN-Amro Ελλάδος από την ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ στις 22/11/2002!!
    Άρα έχουμε και λέμε ότι από το 2002 ο Τσουκαλάς δούλευε σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και δη στου απατεώνα Ψωμιάδη...

    Στις αρχές του 2010 και ενώ η ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ήταν υπό κατάρρευση και ο Ψωμιάδης είχε αρχίσει τα σούρτα-φέρτα στον εισαγγελέα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχωσε 30 εκ εξαγοράζοντας το 32% της ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ και ξεκινώντας έτσι τις διαδικασίες πλήρους εξαγοράς της ΑΣΠΙΣ, η οποία μετονομάστηκε σε Τ ΒΑΝΚ

    Δείτε εδώ και αυτή την ανακοίνωση προς το ΧΑΑ
    Ένα χρόνο αργότερα η Τ ΒΑΝΚ, πρώην ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ, πρώην ABN-Amro ΒΑΝΚ του ψεύτη του ΣΥΡΙΖΑ συγχωνεύθηκε με το ΤΤ...

    Σύμφωνα με δήλωσή του ο ψεύτης έφυγε από την τράπεζα το 2010 άρα τα λεφτά που πήρε τα πήρε ή από την ΑΣΠΙΣ και τα έκλεψε από τους ταλαίπωρους που χάσανε τα λεφτά τους με τις ασφάλειες του Ψωμιάδη ή από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο χρηματοδοτήσαμε εμείς με την ανακεφαλαιοποίηση και τις εγγυήσεις του κράτους...

    Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο για την εθελουσία αλλά και για την ασφάλεια που λέει ότι του απέφερε 800.000 ευρώ αποζημίωση. Όταν το 2002 ο Ψωμιάδης αγόρασε την ΑΒΝ τα αγόρασε όλα! Ακόμα και τα ασφαλιστικά προγράμματα που συνέχισαν να τρέχουν μέσα από τις εταιρίες του.

    Όσο για το πώς πήρε τόση μεγάλη αποζημίωση είναι γνωστό το κόλπο που γινόταν και στην Αγροτική για τα διευθυντικά στελέχη φουσκωμένοι πλασματικοί μισθοί τα τελευταία χρόνια και τσούπ το εκατομμυριάκι... Για να πάρετε μια ιδέα τι πάρτι γίνονταν στην ΑΣΠΙΣ δείτε εδώαποζημίωση 9 εκ ευρώ σε διευθυντικό στέλεχος

    Αυτά για να μη μας περνάει ο Τσουκαλάς για ηλίθιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. – 37 βουλευτές με 406 ακίνητα
    Μια πόλη που τη λένε… ΣΥΡΙΖΑ
    – Ρεκόρ ο Στρατούλης με 19 ιδιοκτησίες
    Μία πόλη 406 ακινήτων θα μπορούσαν θεωρητικά να συγκροτήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν μπορούσαν να συγκεντρώσουν πλάϊ-πλάϊ τις ιδιοκτησίες τους. Και βέβαια ο "πρώτος του χωριού" λογικά θα ήταν ο κ. Στρατούλης που κατέχει 19 ακίνητα, αλλά αρνείται "για λόγους αρχής" να πληρώσει το χαράτσι
    Αίσθηση προκαλεί η περιουσιακή κατάσταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό έτος του 2012, καθώς η πλειοψηφία εμφανίζεται σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο Δεκέμβριο, να έχει πάνω από 10 ακίνητα ο καθένας ενώ δεν λείπουν και ηχηρές περιπτώσεις όπου βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ακόμα και 19 ακίνητα. Το σύνολο των ακινήτων 37 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται σε σύνολο τα 406, ανεβάζοντας τα κατακεφαλήν ακίνητα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επίπεδο “προνομιούχων” πολιτών.
    Στα παραπάνω αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη στις 3 Απριλίου του 2013 στην πρωινή εκπομπή του MEGA, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους.
    ‘’τα ακίνητα και το μαγικό νούμερο “11″
    1. Παναγιώτης Κουρουμπλής: 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ
    2. Δημήτρης Στρατούλης: 19 ακίνητα.
    3. Νικόλαος Βούτσης: 12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά).
    4. Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια: 15 ακίνητα,
    5. Σταθάκης Γεώργιος: 11 ακίνητα,
    6. Δημήτρης Παπαδημούλης: 11 ακίνητα.
    7. Αλέξης Μητρόπουλος: 12 ακίνητα
    8. Βασιλική Κατριβάνου: 4 ακίνητα(με υψηλή κυριότητα),συνδικαιούχος σε άλλα 7(σύνολο 11).
    9. Θεανώ Φωτίου: 11 ακίνητα, εκ των οποίων ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο
    10. Ρένα Δούρου: 9 ακίνητα.
    11. Γιάννης Δραγασάκης: 6 ακίνητα,
    12. Κουράκης: 6 ακίνητα
    13. Κοντονής Χαράλαμπος: 7 ακίνητα,
    14. Κριτσωτάκης Μιχαήλ: 10 ακίνητα, συνδικαιούχος σε πάνω από 20 άλλα.
    15. Αλεξόπουλος Απόστολος: 11 ακίνητα,
    16. Καφαντάρη Χαρούλα: 5 ακίνητα και συνδικαιούχος σε άλλα 7,
    17. Γεροβασίλη Ολγα: 8 ακίνητα.
    18. Χατζηλάμπρου Βασίλης: 11 ακίνητα
    19. Καραγιαννίδης Χρήστος: 8 ακίνητα.
    20. Γάκης Δημήτριος: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα
    21. Αποστόλου Ευάγγελος: 8 ακίνητα,
    22. Γεωργοπούλου-Σαλτάρη Εφη: 5 ακίνητα.
    23. Διακάκη Μαρία: 5 ακίνητα
    24. Αμανατίδης Ιωάννης: 2 ακίνητα,
    25. Χαραλαμπίδου Δέσποινα: 11 ακίνητα
    26. Γαιτάνη Ιωάννα: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα.
    27. Μαρία Τριανταφύλλου: 5 ακίνητα.
    28. Δημήτρης Κοδέλας: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 8.
    29. Χρήστος Μαντάς: 12 ακίνητα.
    30. Νίκος Μιχαλάκης: 17 ακίνητα.
    31. Στέφανος Σαμοΐλης: 16 ακίνητα.
    32. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα.
    33. Νίκος Συρμαλένιος: Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα.
    34. Κωστής Δερμιτζάκης: 18 ακίνητα.
    35. Θανάσης Πετράκος: 8 ακίνητα.
    36. Αιχάν καρά Γιουσούφ: 7 ακίνητα.
    37. Αφροδίτη Σταμπουλή: 13 ακίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αριστερά του χαβιαριού και ο ‘’γάϊδαρος του Μηνά’’
    ==============================================
    Οι Γάλλοι την προσδιορίζουν ως «La gauche caviar», δηλαδή την «Αριστερά με το χαβιάρι». Πρόκειται για όρο που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από τους επικριτές του τότε Γάλλου προέδρου Φρανσουά Μιτεράν.

    *Ξεκάθαρα βέβαια η επιλογή επενδυτικών χαρτοφυλακίων και αμοιβαίων ομολόγων δεν αποτελεί αδίκημα. Το γεγονός, όμως, πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε πολιτικά στο στόχαστρο εδώ και πέντε χρόνια τις «ανεξέλεγκτες αγορές» και το «αδυσώπητο χρηματοοικονομικό κεφάλαιο», δημιουργεί λογικές απορίες για τον τρόπο που τα δύο κορυφαία στελέχη του οικονομικού του επιτελείου κινήθηκαν.
    Για κάποιους επρόκειτο για την πλήρη επαναφορά του περίφημου νεοκαραμανλικού σλόγκαν «το νόμιμο είναι και ηθικό», που για την περίπτωση μπορεί να γίνει «νόμιμο ναι, αριστερό όμως;».

    *Κι αυτό διότι σαφώς παρανομία δεν υπήρξε στις τοποθετήσεις των κυρίων Τσακαλώτου και Σταθάκη σε αμοιβαία των σχημάτων Templeton, BlackRock, JP Morgan, Morgan Stanley, SISF EuroCorp ή Invescο Perpetual. Το ερώτημα όμως είναι κατά πόσο μπορείς να αντιμάχεσαι ένα αδηφάγο χρηματοοικονομικό σύστημα όντας εμμέσως (αφού επενδύεις στη βιωσιμότητά του) υπηρέτης του.

    *Μια προσεκτική ματιά, λοιπόν, στα χαρτοφυλάκια σε αμοιβαία κεφάλαια των δύο εξεχόντων εκπροσώπων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδεικνύει ότι πρόκειται για επενδυτές υψηλών γνώσεων που δεν ψωνίζουν από τον «επενδυτικό πάγκο της λαϊκής».

    *Η επιλογή στοχευμένων και «ψαγμένων» αμοιβαίων, οι εμπνεύσεις για τοποθετήσεις σε μακροχρόνιες αποδόσεις σε ομόλογα χωρών που αναγνωρίζονται ως προοπτικά δυναμικές μονάχα από τους μυημένους, τα σοφιστικέ επενδυτικά χαρτοφυλάκια των μεγάλων παγκόσμιων οίκων του χρήματος προδίδουν μεγάλη εξειδίκευση – στα όρια του επαγγελματισμού. Πρόκειται όπως αναφέρει γνωστός αναλυτής των χρηματοοικονομικών δεδομένων για «χαρτοφυλάκια-Rolls-Roys και όχι για… επενδυτικό κατιμά».

    *Χαρακτηριστική είναι η επιλογή της JP Morgan
    από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρό παράγοντα του οικονομικού επιτελείου του κόμματος κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο. Διαθέτει 1.764,91 μερίδια, αξίας 25.000 ευρώ σε JP Morgan Fund – Germany Equity Fund. Σε μια περίοδο που ο κ. Αλέξης Τσίπρας ξιφουλκεί κατά της μεγαλύτερης οικονομίας της Ε.Ε., ο συνοδοιπόρος του επένδυσε ένα σημαντικό για την κρίση ποσό στην ισχυρή προοπτική των γερμανικών επιχειρήσεων όπου το εν λόγω fund κυρίαρχα επενδύει.

    *Οπως εξάλλου αναφέρεται στο προφίλ του equity fund «στόχος του είναι να προωθήσει τη μακροχρόνια κεφαλαιακή ανάπτυξη μέσω επενδύσεων σε γερμανικές επιχειρήσεις». Η JP Morgan, όμως, ήταν που μιλούσε σε ανάλυσή της στις 28 Μαΐου του 2013 για «πλεόνασμα δημοκρατίας» στον ευρωπαϊκό Νότο. Γι’ αυτήν άραγε τη δήλωση-εκτίμηση του fund τι έχει να πει ο κ. Τσακαλώτος;

    *Επίσης, τι θα γίνει αν επιστρέψουμε στη δραχμή που τόσα επένδυσαν μέσα από τη ρητόρια και τη δημαγωγία τους την εποχή της αγανακτισμένης πλατείας και του «γιαουρτιού» οι «σύντροφοι» της αριστεράς; θα πενταπλασιαστούν ή όχι οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό την ιδία στιγμή που θα μειώνεται το εισόδημα του Έλληνα πολίτη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση