GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθώοι οι συγγενείς Γιακουμάτου..

Αθώοι κρίθηκαν η σύζυγος και ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ , Γερ. Γιακουμάτου, για την πράξη της μη έκδοσης παραστατικών στον μικρό Οίκο ...

Αθώοι κρίθηκαν η σύζυγος και ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ , Γερ. Γιακουμάτου, για την πράξη της μη έκδοσης παραστατικών στον μικρό Οίκο Ευγηρίας, που διαχειρίζονταν.
Είχαν συλληφθεί το 2014 για χρέη προς το δημόσιο, που αφορούν στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος», που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό. Η οικονομική αστυνομία διαπίστωσε μετά από έλεγχο φορολογικές παραβάσεις και προχώρησε στη σύλληψη του αδελφού του βουλευτή, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης και της συζύγου του (πρόεδρου του ιδρύματος κατά τον ισολογισμό του 2012), καθώς και της υπεύθυνης του οίκου ευγηρίας.
Το Πλημμελειοδικείο Αθηνών αθώωσε σήμερα την σύζυγο και τον αδελφό του Βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου.
Ο συνήγορος τους Μιχ. Δημητρακόπουλος, δήλωσε σχετικά: "Όσοι με περισσή ευκολία και υστεροβουλία επιχείρησαν να κανιβαλίσουν πολιτικά τον κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο θα πρέπει -σήμερα- να του ζητήσουν -απλά- μια συγγνώμη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση