GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φήμες λένε ότι ξαναπαντρεύτηκε η πρώην κυρία Πούτιν (και το Κρεμλίνο δεν διαψεύδει)

To Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το νέο γάμο της πρώην συζύγου του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ ...


To Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το νέο γάμο της πρώην συζύγου του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, που με τη σειρά τους πυροδότησαν σενάρια και εικασίες για τον αν ο ίδιος ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους σκοπεύει ενδεχομένως να παντρευτεί και πάλι.
«Ο Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς (Πούτιν) και η Λιουντμίλα Αλεξάντροβνα έχουν πάρει διαζύγιο και για αυτό το λόγο δεν είμαι σε θέση να πω ο,τιδήποτε σχετικά με την Λιουντμίλα Αλεξάντροβνα ή την προσωπική της ζωή» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
Η εβδομαδιαία εφημερίδα Sobesednik έγραψε την περασμένη εβδομάδα ότι η πρώην σύζυγος του Πούτιν, Λιουντμίλα, 58 ετών, παντρεύτηκε και πάλι, αυτήν την φορά με έναν επιχειρηματία, τον Αρτούρ Οτσερέτνιγι, 37 ετών.
«Αμέσως μετά την ανακοίνωση αυτή, οι χρήστες του Διαδικτύου στη Ρωσία άρχισαν να υπονοούν ότι πρέπει ενδεχομένως να αναμένουμε νέα σχετικά (και) με τον γάμο του Πούτιν» σχολίασε σήμερα το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossia 24.
Τον Απρίλιο του 2013, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, πατέρας δύο κοριτσιών, που είναι γενικά πολύ διακριτικός σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, είχε ανακοινώσει δημοσίως ότι χωρίζει από την σύζυγό του Λιουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια γάμου.
Έκτοτε οι Ρώσοι αναρωτιούνταν εάν ο πρόεδρος ερωτεύτηκε και πάλι. Ο ίδιος από την άλλη είχε δημοσίως διαψεύσει κατά το παρελθόν τον δεσμό του με την πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής, Αλίνα Καμπάεβα, που του χρέωσε μια ρωσική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης τύπου το 2014, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε εντούτοις υποσχεθεί ότι θα ξαναπαντρευτεί μόλις ξαναπάντρευε την πρώην σύζυγό του.
«Πρέπει καταρχάς να παντρέψω την πρώην μου σύζυγο Λιουντμίλα Αλεξάντροβνα και κατόπιν θα μπορώ να σκεφτώ και τον εαυτό μου» είχε σχολιάσει αστειευόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση