GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Κηρύσσω Ανένδοτο κατά της σκληρής λιτότητας!

Να διαφοροποιηθεί ιδεολογικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιχείρησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος μάλιστα υπενθύμισε το θέμα των απολύσεω...


Να διαφοροποιηθεί ιδεολογικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιχείρησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος μάλιστα υπενθύμισε το θέμα των απολύσεων, όταν ο αντίπαλός του υπηρετούσε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης - μιλώντας για τις ενστάσεις που είχαν εκφραστεί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
 
"Εμείς είπαμε ότι το 2014 ήταν το τελευταίο έτος της σκληρής λιτότητας, κηρύσσω ανένδοτο κατά της σκληρής λιτότητας και δεν πρόκειται να ψηφίσουμε κανένα υφεσιακό μέτρο" δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.  Διευκρίνισε μάλιστα για τον Αύγουστο του 2015 ότι η ΝΔ δεν ψήφισε μέτρα αλλά χρονοδιάγραμμα και στόχους. «Μας υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας ένα κοινωνικό συμβόλαιο, αλλά σήμερα έρχεται και παρουσιάζει ένα ασφαλιστικό που έπρεπε να το είχε φέρει στη σύγκληση των αρχηγών όχι σήμερα. Είναι πολιτικός τυχοδιωκτισμός αυτό που έκανε και έσυρε τη χώρα στις εκλογές. Γι' αυτό δεν του έχουμε καμία εμπιστοσύνη. Δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε μία πολιτική που όχι μόνο δεν την πιστεύουμε, αλλά πάει και στην αντίθετη κατεύθυνση - Είναι βαθύτατα υφεσιακά μέτρα».

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε πως «δεν βρισκόμαστε σε μάχη, βλέπω ότι είμαστε σε ευγενή άμιλλα. Έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά μας ενώνουν οι αρχές της ΝΔ», επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση που δεν κερδίσει την Κυριακή θα παραμείνει στρατιώτης της παράταξης.

Τόνισε δε πως δεν βλέπει διάσπαση της ΝΔ και πως την άνοιξη το κόμμα θα πάει σε Συνέδριο. «Θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς με στήριξε όταν με έβαλε προσωρινό πρόεδρο, απλά απάντησα σε ένα δημοσίευμα που είχε αναφορά σε δηλώσεις του κ. Σαμαρά» είπε αναφορικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ με νόημα δήλωσε: «Μιλάω με όλους τους πρώην πρωθυπουργούς».

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε πως «δεν με ενόχλησε η τοποθέτηση του, τον εκτιμώ αλλά στην παρούσα φάση πιστεύω ότι είμαι καλύτερος πρόεδρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση