GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κουμουτσάκο

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Κουμουτσάκου, για την ΕΡΤ, εξαπολύει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου ...


Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Κουμουτσάκου, για την ΕΡΤ, εξαπολύει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου τονίζοντας ότι «τα "έργα και οι ημέρες" της ΝΔ στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι πολύ πρόσφατα για να λησμονιούνται».

«Από τις συνεχείς παρεμβάσεις της, ως το αντισυνταγματικό «μαύρο» στην ΕΡΤ, η ΝΔ έδειξε το πώς αντιλαμβάνεται την πολυφωνία και την ανεξάρτητη ενημέρωση. Ευτυχώς, οι μέρες αυτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί» σημειώνει η Ράνια Σβίγκου και προσθέτει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, όσο και με το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα ΜΜΕ, βάζει τάξη στο άναρχο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και προασπίζεται το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία, σε αντίθεση με τη ΝΔ, η οποία προβάλλει συνεχώς νέες δικαιολογίες για να μην αλλάξει τίποτα στον χώρο των ιδιωτικών ΜΜΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση