GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει επ' αόριστον η γέφυρα Ευήνου από τους αγρότες - ΦΩΤΟ

Ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα στον νομό Αιτωλοακαρνανίας στο Κεφαλόβρυσο και στην γέφυρα του Ευήνου. Οι αγρότες δείχνουν αποφασισμένοι ν...


Ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα στον νομό Αιτωλοακαρνανίας στο Κεφαλόβρυσο και στην γέφυρα του Ευήνου. Οι αγρότες δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου η κυβέρνηση να πάρει πίσω τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα, τα οποία όπως οι ίδιοι λένε τους εξοντώνουν.

Στο Κεφαλόβρυσο οι αγρότες-κτηνοτρόφοι έκλεισαν σήμερα την εθνική οδό από τις 12 μέχρι τις 2 και θα συνεχίσουν τους αποκλεισμούς όπως έχει αποφασίσει το πανελλαδικό συντονιστικό όργανο.

Η γέφυρα του Ευήνου θα κλείσει και σήμερα το βράδυ από τις 7 έως τις 9 ωστόσο για αύριο, Δευτέρα, πήραν την απόφαση από τις 12 το μεσημέρι να κλείσει η εθνική οδός  επ’ αόριστον. Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά κόβεται πλέον η σύνδεση της Στερεάς Ελλάδας με την Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο. Ο μόνος δρόμος για να μεταβεί κάποιος προς την Ήπειρο θα είναι ο επαρχιακός δρόμος της γέφυρας Μπανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση