GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρέμη, Πρετεντέρης, Μπάμπης, Πορτοσάλτε στο πανηγυρικό βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ!

Με ένα βίντεο ανασκόπησης από τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση τ...


Με ένα βίντεο ανασκόπησης από τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ άνοιξε η αυλαία για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Κυριακής στο κλειστο του Τάε Κβο Ντο.
Μπορεί το βίντεο να προκάλεσε γέλιο και να ζέστανε την ατμόσφαιρα στο Τάε Κβο Ντο, ωστόσο σφοδρή ήταν η αντίδραση για την προβολή του από τον γενικό διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη.
Στο επίμαχο βίντεο προβλήθηκαν τηλεοπτικές συγκρούσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με δημοσιογράφους και ειδικά από την περίοδο του δημοψηφίσματος με την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ την εμβληματική λίστα συμπλήρωσαν οι Μπάμπης Παπαδημητρίου και Άρης Πορτοσάλτε.
Η προβολή του βίντεο από την ΕΡΤ προκάλεσε την αντίδραση του κ. Λαζαρίδη, ο οποίος σημείωσε στο Twitter «Αυτό που κάνει αυτήν τη στιγμή η #ert είναι ντροπή. Και η προπαγάνδα έχει τα όρια της. Η Ελλάδα δεν είναι Β. Κορέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση