GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ

Παρά το τσουχτερό κρύο, η συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ήταν μαζική με συνεχή συνθήματα που καλούσαν την κυβέρνηση να ...


Παρά το τσουχτερό κρύο, η συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ήταν μαζική με συνεχή συνθήματα που καλούσαν την κυβέρνηση να αποσύρει το προσχέδιο που παρουσίασε για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Όπως διαδηλώθηκε, με τον νόμο αυτόν ο κοινωνικός χαρακτήρας του ασφαλιστικού διαλύεται και επέρχονται νέες μειώσεις στις συντάξεις που θα οδηγήσουν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους σε ακόμα πιο βαθιά φτώχεια.

Στη συγκέντρωση το «παρών» έδωσαν συνεργαζόμενες οργανώσεις συνταξιούχων, οικοδόμοι, απόστρατοι αστυνομικοί, εργαζόμενοι στη Softex και άλλα σωματεία εργαζομένων. 

 Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει νέο συλλαλητήριο στην Ομόνοια την προσεχή Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, ενώ έχει προγραμματίσει γενική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου.

Τις ίδιες μέρες, συλλαλητήρια διοργανώνει το ΠΑΜΕ και σε άλλες πόλεις, όπως τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Γιάννενα, τη Λάρισα, την Καβάλα, την Πάτρα, τις Σέρρες, τη Λαμία, τα Τρίκαλα, την Κόρινθο κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση