GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά πίσω από τις κάμερες ο Νόλαν για ένα θρίλερ του Β' Παγκοσμίου

Ένα θρίλερ που θα διαδραματίζεται στην Δουνκέρκη της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου θα είναι η επόμενη ταινία τ...


Ένα θρίλερ που θα διαδραματίζεται στην Δουνκέρκη της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου θα είναι η επόμενη ταινία του γνωστού σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν. Ήδη οι συνομιλίες έχουν ξεκινήσει για το καστ της νέας παραγωγής και ονόματα όπως ο Μαρκ Ράιλανς, ο Κένεθ Μπράνα και ο Τομ Χάρντι, έχουν ήδη κληθεί να συζητήσουν με τους παραγωγούς.
Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, ο Νόλαν εκτός από σκηνοθέτης της ταινίας, θα είναι και ο σεναριογράφος, αλλά και ο παραγωγός της, σε συνεργασία με τη σύζυγό του και για χρόνια συνεργάτιδά του Έμμα Τόμας.
Η ιστορία θα βασίζεται στα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Δουνκέρκη κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ανάμεσα στις δυνάμεις της Ναζιστικής Γερμανίας και των στρατευμάτων της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Βελγίου. Αποτελεί σταθμό στην πορεία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν τα συμμαχικά στρατεύματα έχοντας νικηθεί και περικυκλωθεί από τις γερμανικές δυνάμεις, κατάφεραν να διαφύγουν από θαλάσσης, μετά από μικρή παύση των εχθροπραξιών.
Η εταιρεία παραγωγής, η Warner Bros. έχει ανακοινώσει ότι το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου του 2017. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον προσεχή Μάιο και θα γίνουν στις πραγματικές τοποθεσίες που έλαβαν χώρα τα γεγονότα που αναφέρονται στην ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση