GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογή προέδρου από την βάση τον Ιούνιο προτείνει ο Θεοχαρόπουλος

Συνέδριο τον Μάιο για να καθορισθεί και οριστικοποιηθεί το προγραμματικό πλαίσιο, οι θέσεις και να γίνει η συγκρότηση και η εκλογή οργά...


Συνέδριο τον Μάιο για να καθορισθεί και οριστικοποιηθεί το προγραμματικό πλαίσιο, οι θέσεις και να γίνει η συγκρότηση και η εκλογή οργάνων, καθώς και εκλογή Προέδρου τον Ιούνιο από την βάση, πρότεινε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, παρουσιάζοντας τον οδικό χάρτη για την συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού και του ριζοσπαστικού κέντρου.
«Ο οδικός άξονας που προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά και ο οποίος κατατέθηκε στο Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,  αποτελείται από τα εξής στάδια που θα οδηγήσουν στην μεγάλη προοδευτική σοσιαλδημοκρατική παράταξη.
  • Συνδιάσκεψη  τον Μάρτιο –των οργάνων των κομμάτων, κινήσεων που συμμετέχουν ήδη και που θα έχουν ανταποκριθεί έως τότε στο κάλεσμα- (και με συμμετοχή ανένταχτων προσωπικοτήτων και από την κοινωνία).
  • Συνέδριο την άνοιξη τον Μάιο για να καθορισθεί και οριστικοποιηθεί το προγραμματικό πλαίσιο, οι θέσεις και να γίνει η συγκρότηση και η εκλογή οργάνων.
  • Εκλογή Προέδρου τον Ιούνιο από την βάση», είπε. 
«Πρέπει να πάμε γρήγορα για την δική μας Προοδευτική Συμμαχία, τον δικό μας "Συνασπισμό της κεντροαριστεράς της λογικής και της ευθύνης". Στόχος να υπάρξει το όχημα που θα μας οδηγήσει σταδιακά στον ενιαίο φορέα της σοσιαλδημοκρατίας», τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος μιλώντας στηνστην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει για να εγκρίνει τις περαιτέρω κινήσεις και προτάσεις του κόμματος προς το ΠΑΣΟΚ και τις κινήσεις πολιτών στο πλαίσιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Παράλληλα, άσκησε κριτική στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που όπως ανέφερε, ανήλθε στην εξουσία υποσχόμενη «όλα σε όλους». «Όμως ακόμη και τώρα που έχουν περάσει δώδεκα μήνες διακυβέρνησης και οι αυταπάτες τελειώνουν, τώρα που ζήσαμε την ηρωική διαπραγμάτευση η οποία συσσώρευσε τόσα δεινά στη χώρα, ακόμη και τώρα σε κάθε ευκαιρία επικαλούνται μηδενιστικά επιχειρήματα του τύπου για όλα φταίνε οι άλλοι. Αν ο Τσαρλ Ντίκενς ζούσε στην Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν θα έγραφε τις Μεγάλες Προσδοκίες αλλά τις Μεγάλες Αυταπάτες, μάλλον θα έγραφε τις Μεγάλες Αυταπάτες που πουλήθηκαν ως Μεγάλες Προσδοκίες και παρέσυραν στο διάβα τους κάθε ελπίδα που θα έρχονταν πίσω τους», είπε χαρακτηριστικά.
Επικριτικός ήταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και για τη ΝΔ λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης καλείται να υπηρετήσει τις θέσεις ενός βαθιά συντηρητικού κόμματος και για την εκλογή του στηρίχθηκε σε δυνάμεις της σκληρής και λαϊκής δεξιάς και αυτά είναι αντικειμενικά δεδομένα ενώ συμπλήρωσε ότι στην πρώτη παρέμβασή του στη Βουλή δεν έπεισε για τις εναλλακτικές του προτάσεις σχετικά με το ασφαλιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση