GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ευχές της Χρυσοβελώνη για τα Θεοφάνεια

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία, μια λαμπρή γιορτή για τον ελληνισμό. Το φως των Θεοφανείων ας φωτίσει όλους μας για ...

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία, μια λαμπρή γιορτή για τον ελληνισμό. Το φως των Θεοφανείων ας φωτίσει όλους μας για το καλό της χώρας μας.
Η σημερινή ημέρα παρέχει στον καθένα μας την ευκαιρία να στοχαστεί, να φωτιστεί και να αναβαπτισθεί με όσα κάνουν τη ζωή μας πιο ανθρώπινη, πιο δημιουργική, πιο αισιόδοξη.
Σήμερα, που τελείται ο Αγιασμός των Υδάτων, ας σκεφτούμε τους ναυτικούς, που ταξιδεύουν μακριά από την πατρίδα μας, εκείνους που υπηρετούν στο Εμπορικό Ναυτικό, αλλά και το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος.
Χρόνια πολλά, καλή φώτιση και υγεία σε όλους τους Έλληνες και προκοπή στην πατρίδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση