GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης για Τσίπρα: Το παιδί δεν κάνει!

Συνέχεια στη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, γι...


Συνέχεια στη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για τα περί «πορτιέρη στη Ρηγίλλης».

«Δεν τον αποκάλεσα πορτιέρη. Είπα ότι δεν κάνει για γραμματέας, αλλά δεν είναι για πέταμα, κάνει για άλλες θέσεις» είπε στο Mega ο κ. Μεϊμαράκης.

Μάλιστα ο κ. Μεϊμαράκης πρόσθεσε ότι:« Αν ο πορτιέρης δε θέλει δεν θα μπει κανείς στο μαγαζί. Δεν είναι υποτιμημένη η θέση του πορτιέρη» και κατηγόρησε τον κ. Παπαμιμίκο για εμμονή και εμπάθεια.

«Θέλει να διαστρέψει τα όσα είπα. Όλα νομίζει ότι στρέφονται γύρω από αυτόν» τόνισε.

Σημείωσε ακόμη ότι αν ο πρόεδρος του κόμματος έλεγε στον ίδιο να κάνει τον πορτιέρη, θα το έκανε, υπογραμμίζοντας ότι έχει περάσει από διάφορες θέσεις μέσα στο κόμμα

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι δεν βλέπει ως μονομαχία τον δεύτερο γύρο των εκλογών της ΝΔ, τονίζοντας ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι στο ίδιο κόμμα και έχουν έναν πολιτισμένο διάλογο.

Στρέφοντας τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα είπε: «Το παιδί δεν κάνει. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να είναι ηγέτης.

1 σχόλιο

  1. ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ…

    Περνώντας την πόρτα για να πας στο σουπερ Μάρκετ, ή, να πας στη λαϊκή, Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας.
    Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300. Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων.
    Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
    Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας. Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε.
    Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι. Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του.
    Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Μεϊμαράκηδες , Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου. Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση