GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παυλόπουλος ανακηρύχτηκε επίτιμος Διδάκτορας – ΦΩΤΟ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφτηκε τη Ρωσία, ύστερα από πρόσκληση της Ρωσικής Προεδρικής Ακαδημίας Εθνικής Οικ...


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφτηκε τη Ρωσία, ύστερα από πρόσκληση της Ρωσικής Προεδρικής Ακαδημίας Εθνικής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, η οποία τον αναγόρευσε επίτιμο διδάκτορα.

Το Πρόεδρο υποδέχθηκε ο πρύτανης της Ακαδημίας, Βλαντίμιρ Μάου.
Κατά την τελετή αναγόρευσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε, από το βήμα της Ρωσικής Ακαδημίας, με θέμα: "Ο Νόμος μεταξύ Φυσικής και Νομικής Επιστήμης".
«Η πορεία των πραγμάτων οδηγεί όχι τόσο στην αναθεώρηση της εσφαλμένης ερμηνείας κι εφαρμογής του κανόνα δικαίου που θεσπίζει ο νόμος αλλά, περισσότερο, και πάλι στην διαπίστωση της ανάγκης αντικατάστασής του με άλλο νόμο και κανόνα δικαίου. Ο οποίος, υπ' αυτά τ' ανεπαρκή δεδομένα αντιμετώπισης των ελαττωμάτων ως προς την παραγωγή των κανονιστικού περιεχομένου αποτελεσμάτων του, μάλλον θα έχει την ίδια, μοιραία, θεσμική κατάληξη» ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην Ρωσική Ακαδημία.
Ο κ. Παυλόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρωσικής Δούμας Σεργκέι Ναρίσκιν. Ενώ, την Παρασκευή, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση