GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Δεν θα έρθω στο επόμενο ντιμπέιτ και θα δούμε τι νούμερα θα κάνετε

Ο Ντόναλντ Τράμπ είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα του κόμματος στις προεδρικές του Νοεμβρίου του 2016 - ...


Ο Ντόναλντ Τράμπ είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα του κόμματος στις προεδρικές του Νοεμβρίου του 2016 - συγκεντρώνει ποσοστό 41% στην πρόθεση ψήφου σε εθνικό επίπεδο σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου CNN έναντι 19% του γερουσιαστή του Τέξας Τεντ Κρουζ.
Από θέση ισχύος λοιπόν, και μόλις μία εβδομάδα πριν τις κρισιμότητες προκριματικές εκλογές στην Αϊόβα, ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο debate των υποψηφίων του ρεπουμπλικανικού κόμματος, επειδή δεν τον χωνεύει η δημοσιογράφος του Fox News, Μέγκιν Κέλι, που θα το συντονίζει.
Μάλιστα,  χρησιμοποίησε τη λέξη «χαζογκόμενα» (bimbo) σε ένα μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter που αναφερόταν στην παρουσιάστρια. «Αρνούμαι να αποκαλέσω τη Μέγκιν Κέλι χαζογκόμενα, διότι αυτό δεν θα ήταν πολιτικά ορθό» έγραψε στο Twitter. «Αντιθέτως θα την αποκαλέσω απλά μια ανίκανη δημοσιογράφο».
«Το θέμα είναι ότι με εμένα έχουν να κάνουν με κάποιον που είναι λίγο διαφορετικός. Δεν μπορούν να με κοροϊδέψουν, όπως κάνουν με τους άλλους. Ας κάνουν το debate τους και ας δούμε πως θα πάνε στα νούμερα. Θα κάνουν μια περιούσια από το debate. Ας δούμε πόσοι θα το παρακολουθήσουν» είπε ο Τραμπ.
«Ο Τραμπ γνωρίζει πότε μια υπόθεση μπορεί να έχει κακή κατάληξη. Το Fox News κερδίζει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια διοργανώνοντας τηλεοπτικές αναμετρήσεις, σπάει ρεκόρ τηλεθέασης, την ώρα που τα προηγούμενα χρόνια οι τηλεμαχίες διοργανώνονταν υστερόβουλα χωρίς την παρουσία κοινού» επισήμανε η ομάδα που έχει αναλάβει την εκστρατεία του προέδρου την Τρίτη.
«Αντιθέτως με τους πολύ ηλίθιους ανθρώπους, που είναι σε μεγάλο βαθμοί ανίκανοι και κυβερνούν – ποιος ξέρει πώς – την χώρα μας, ο Τραμπ γνωρίζει να αποσύρεται εγκαίρως. Ο Ρότζερ Έιλς (διευθύνων σύμβουλος) και το Fox News νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν μαζί του, όμως ο Τραμπ δεν παίζει» τονίζεται στην ανακοίνωση.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News αντέδρασε σφόδρα καταδικάζοντας την «τρομοκράτηση» του δικτύου και της Μέγκιν Κέλι από την ομάδα του Τραμπ.
Σε προηγούμενα debates ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ στράφηκε εναντίον του αντιπάλου του για το χρίσμα, Τεντ Κρουζ, με το αγαπημένο του επιχείρημα, ότι δεν δικαιούται να γίνει πρόεδρος γιατί δεν είναι επαρκώς Αμερικανός. Ο Κρουζ πήρε την αμερικανική υπηκοότητα λόγω της μητέρας του και όχι λόγω του τόπου γέννησής του, αφού γεννήθηκε στον Καναδά και ο πατέρας του είναι Κουβανός.
Διαβάστε ακόμα: "Ψυχρός επιχειρηματίας" ο Τραμπ στο μεγάλο ντιμπέιτ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση