GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πού πήγε (και γιατί!) η Ντόρα πριν συναντηθεί με τον Κυριάκο...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Νομοταγής δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη που συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη με τον νέο πρόεδρο της Νέας...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Νομοταγής δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη που συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη με τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, σε ατμόσφαιρα συγκίνησης λόγω και της συγγενικής τους σχέσης.

Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι η κ. Μπακογιάννη, που διακριτικά στήριξε τον Β. Μεϊμαράκη για την ηγεσία, είχε κάνει αλλιώς τους εσωκομματικούς υπολογισμούς της. Επειδή λοιπόν στους υπολογισμούς αυτούς έπεσε έξω, το κλίμα στο περιβάλλον της από το βράδυ της Κυριακής δεν ήταν ευχάριστο. Γι αυτό και η κ. Μπακογιάννη, όπως πληροφορείται εγκύρως το Press-gr, αναχώρησε για ένα διήμερο στο Μέτσοβο προκειμένου να "αποτοξινωθεί" από την εσωκομματική ατμόσφαιρα και να μπορέσει ψύχραιμα να επιστρέψει και να συναντηθεί με τον αδελφό της ως πρόεδρο πια της ΝΔ. 

Αφού προηγήθηκαν αυτά λοιπόν, μετά τη συνάντησή τους σήμερα δήλωσε:
“Είναι μία ευχάριστη ημέρα. Η ΝΔ γύρισε σελίδα. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας Οι απαιτήσεις απο το νέο πρόεδρο είναι πάρα πολύ υψηλές και είμαι σίγουρη ότι αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί θα συνεχιστεί και στο μέλλον”.

Στο ερώτημα εάν της ζήτησε κάτι ο νέος πρόεδρος, η κ.Μπακογιάννη απάντησε: “Μου ζήτησε πολύ δουλειά. Δε μιλήσαμε για θέσεις. Είναι σημαντική ημέρα για μένα και ανθρώπινα να το δει κάποιος, ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και τιμητικό να βλέπεις τον αδερφό σου πρόεδρο. Αλλά πέραν αυτού δίνω μεγάλη σημασία στο νέο αέρα που πνέει στα γραφεία”.

1 σχόλιο

  1. Μια βασική εκφραστής του σάπιου πολιτικού συστήματος,( γέννημα θρέμμα, όχι του λαού αλλά της Οσίας Οικογένειας του Φαταούλα Μητσοτάκουλα ) η Ντόρα Μπακογιάννη, βγήκε να μας πει ότι ενδιαφέρεται τώρα εκ των υστέρων για την σωτηρία της χώρας, που χρόνια τώρα ασύδοτα αφαίμαξε και την οδήγησε με τους υποτακτικούς της στον βούρκο, στην διαφθορά, στην αδιαφάνεια, στην αναξιοκρατία … και γενικά στην δομημένη Ντόρο-φαυλό-κρατία… της τελευταίας εικοσαετίας.

    Είναι κοινό μυστικό ,αλλά ανομολόγητος ο τρόπος και τα μέσα με τα οποία αποκτήθηκε η τεράστια περιουσία και ο προκλητικός πλούτος της Όσιας Φαμίλιας του επιτίμου Φαταούλα …

    Έλληνες διώξτε μακριά και τιμωρείστε τους μιζαρισμένους, τους οικονομημένους και τους πολιτικά ανήθικους βρικόλακες, που επιδιώκουν να ξαναπιούν το Ελληνικό αίμα μας.

    Μήπως ήρθε η ώρα να πάρει οριστικά σύνταξη για να τελειώνουμε μια και καλή με την παρουσία της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση