GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά το θέατρο...

Πώς ολοκληρώνεται ιδανικά η βραδιά μετά από μια ομολογουμένως καλή θεατρική παράσταση; Με μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γ...



Πώς ολοκληρώνεται ιδανικά η βραδιά μετά από μια ομολογουμένως καλή θεατρική παράσταση; Με μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το έργο και τα μηνύματα που πιθανόν ήθελε να περάσει ο συγγραφέας του, την καλλιτεχνική «ματιά» του σκηνοθέτη και την υποκριτική απόδοση των ηθοποιών.

Black Duck Multiplarte


Συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την τέχνη, το Black Duck Multiplarte είναι ένας πολυχώρος-bistrot, ο οποίος αφυπνίζει σχεδόν όλες τις αισθήσεις. Το χαλαρό περιβάλλον του, λίγα μόλις βήματα από το θέατρο Μουσούρη στην πλατεία Καρύτση, αποτελεί ιδανική επιλογή για το βραδινό ποτό μετά τη θεατρική παράσταση, με soundtrack από jazz, swing, soul, oldies, rock 'n' roll επιλογές, αλλά και πιο πρόσφατα ακούσματα ελληνικής και ξένης μουσικής!

Σημειώστε ότι πρόκειται για έναν άκρως καλλιτεχνικό χώρο καθώς στο υπόγειό του διοργανώνονται εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, ενώ πολύ συχνά φιλοξενούνται live μουσικές εκδηλώσεις και happenings! Ενημερώσου για τo Black Duck Multiplarte εδώ.
Mollini



Αγαπημένη επιλογή για έξοδο, ιδίως των θεατρόφιλων καθώς εντοπίζεται δίπλα στο θέατρο Ακροπόλ, το Mollini, all day cafe-bistrot στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από το ιστορικό κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα βραδινό, χαλαρό ποτό συνοδεία lounge, κλασικών και άλλων μουσικών επιλογών που ταιριάζουν ιδανικά με την φιλοσοφία του χώρου.

Με vintage ευρωπαϊκό αέρα, κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην περιοχή καθώς στον 220 τ.μ. χώρο του, το αρχιτεκτονικό ύφος μεσοπολέμου με έντονο το στοιχείο της παλιάς Αθήνας σε ασπρόμαυρο φόντο, δημιουργεί αδιαμφισβήτητα θετικές εντυπώσεις. 

Prosopa



Καλλιτεχνικό περιβάλλον και intellectuelle ατμόσφαιρα σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο στο Ρουφ που σερβίρει ελληνική-μεσογειακή κουζίνα. Είναι στέκι ηθοποιών, αλλά και του κοινού τους μετά από το θέατρο, μιας και ο κομψός βιομηχανικός του χώρος πραγματικά αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Σε ένα περιβάλλον με φιλική ατμόσφαιρα, η οποία δημιουργείται από το team του εστιατορίου, έτσι ώστε ο κόσμος που το επιλέγει να νιώθει οικεία και ζεστά όπως στο σπίτι του, οι μυρωδιές από τις δημιουργίες του ιδιοκτήτη και επιμελητή του μενού Γιάννη Γκούμα, κυριαρχούν στο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση