GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά μάνα, κατά κύρη: Στα χνάρια των γονιών της η Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Τα πρώτα της κινηματογραφικά βήματα κάνει η 16χρονη Λίλι Ρόουζ Ντεπ, κόρη της Βανέσα Παραντί και του Τζόνι Ντεπ. Η μικρή Λίλι Ρόουζ ήδ...


Τα πρώτα της κινηματογραφικά βήματα κάνει η 16χρονη Λίλι Ρόουζ Ντεπ, κόρη της Βανέσα Παραντί και του Τζόνι Ντεπ. Η μικρή Λίλι Ρόουζ ήδη έχει ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας και τώρα πρωταγωνιστεί στην ταινία «Yoga Hosers» που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.
Η 16χρονη παίζει μαζί με τον πατέρα της σε μία ταινία που αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Κέβιν Σμιθ, True North, που ξεκίνησε το 2014 με την ταινία Tusk.
Ο σκηνοθέτης μιλώντας για την συνεργασία πατέρα - κόρης είπε ότι «ήταν αξιολάτρευτη. Υπάρχει μία σκηνή σε ένα δωμάτιο ανάκρισης που παίζουν οι δυο τους και που προσπαθούν να υποδυθούν κάποιους άλλους κι αυτό είναι πραγματικά χαριτωμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση