GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρήγας άσκησε έντονη κριτική στις δυνάμεις που πολεμούν τον ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα σ' όλους τους πολίτες σε ουσιαστική συμπόρευση, με αφορμή τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης και ενόψει του συ...


Κάλεσμα σ' όλους τους πολίτες σε ουσιαστική συμπόρευση, με αφορμή τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης και ενόψει του συνεδρίου του κόμματος, «για να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ το ανοικτό δημοκρατικό κόμμα των λαϊκών αναγκών», έστειλε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, ανοίγοντας την πολιτική συγκέντρωση του κόμματος στο Τάε Κβο Ντο.

Τόνισε ότι στο συνέδριο που έρχεται, στόχος είναι να καταδειχτεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ μαζικοποιείται επιχειρώντας να εκφράζει ακόμα πιο μαζικά τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. «Κεντρικό σύνθημα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δική μας υπόθεση», είπε και υπογράμμισε ότι το στοίχημα είναι «να ανοίξουμε το δρόμο για την Αριστερά του 21ου αιώνα σε όλη την Ευρώπη», «να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια».

Ο κ. Ρήγας άσκησε έντονη κριτική στις δυνάμεις που εξαρχής πολεμούν τον ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίες σήμερα, όπως είπε, ωρύονται και προβοκάρουν, προσπαθούν να δημιουργήσουν οικονομικό και κοινωνικό πανικό, έχοντας στο πλευρό τους -όπως συμπλήρωσε- τους κατασκευαστές ειδήσεων. Έκανε λόγο για μια ετερόκλητη συμμαχία κέντρων και παράκεντρων εξουσίας που προσπαθεί να παρουσιάσει μια ψευδή εικόνα αποσταθεροποίησης. «Όσο κι αν αλαλάζουν, προκαλούν μόνο θόρυβο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να θυμώνουν και να πεισμώνουν εμάς και τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα». Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, συνέχισε, «κι εμείς τη δουλειά μας, με πείσμα, συντροφικότητα και αλληλεγγύη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση