GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αξιολόγηση και ο χαυλιόΔοΝΤας...

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης. Θα μας περάσουν στον οβελίαν είτε θέλομεν είτε όχι. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά. Δεκάδες φορές το έχουν ...

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης.

Θα μας περάσουν στον οβελίαν είτε θέλομεν είτε όχι. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά. Δεκάδες φορές το έχουν πράξει και εμείς τους λέγομεν ευχαριστώ. Μας ταπεινώνουν, μας αποκαλούν επαίτες, ζητούν μηδενικά ποσά σε μισθούς και συντάξεις και εμείς τους αγκαλιάζομεν και προσπίπτομεν σε κάθε τους επιθυμίαν!!

Η λεγομένη αξιολόγηση αποτελεί δαμόκλειον σπάθην για να μειώσουν το οικονομικόν επίπεδον του Λαού σε βαθμόν πλήρους εξουθενώσεως. Όταν πληρώνομεν τις δόσεις σε κάποιον δάνειον που έχομεν. ο δανειστής δεν μας βαθμολογεί, αλλά το μόνον που θέλει είναι να γίνεται απροσκόπτως η πληρωμή. Η Ελλάδα αυτό κάνει. Πληρώνει με πρωτοφανείς θυσίες τις δόσεις στους κερδοσκόπους. Και αυτοί βρήκαν το ευφυολόγημα ότι πρέπει να σας κάνομεν αξιολόγησην, κάτι δηλ . σαν κωλονοσκόπησην! Γιατί αυτό; Έχουν εξηγήσει στον Λαόν τι νόημα έχει αυτή η πράξη; Και η Κυβερνήσει επιβάλλει νέους και θανατηφόρους φόρους μέσω ασφαλιστικού για να πετύχει η αξιολόγησην!!

Και ως να μη έφθαναν αυτά ήλθε και ο χαυλιόΔοΝΤας, που πριν λίγους μήνες τον είχαμεν ουσιαστικώς αποβάλει, έτσι έλεγαν οι κυβερνώντες, αλλά μετάνοιωσαν και τον επανέφεραν!!! Και αυτός για να εκδικηθεί την πρόθεσήν μας αποβολής του, ζητά τώρα σειρά απολύσεων για να επέλθει αξιολόγηση!!! Η αξίωση είναι παράλογη και αδιανόητη και ανήθικη για μία χώρα που οι άνεργοι της καλύπτον το 30%του πληθυσμού! Μίαν Ελλάδα που αφανίζεται οικονομικώς και αυτοί ζητούν να την πνίξουν περισσότερον. Να φύγει ο όρος αξιολόγηση από την καταβολήν των δόσεων. Είναι άσχετος και να φροντίσουν οι κυβερνώντες να νομοθετήσουν για δημιουργίαν παραγωγικών μονάδων και όχι για θανατηφόρες φορολογίες. Ούτε ομαδικές απολύσεις που θέλει ο χαυλιόΔοΝΤας ο οποίος μάλιστα για τα εργασιακά ζητά να υπάρξει διεθνής οργάνωση! Καλέ τι λέτε; Ξεχνάτε ότι εμείς εδώ έχομεν επιτροπήν σοφών και αυτοί ότι απαφασίζουν το εφαρμόζει η κυβέρνηση; Σοφοί και όχι πένητες. Γιατί άν ζητούσε την γνώμην των πασχόντων θα είχε άριστα αποτελέσματα στις νομοθετήσεις. Νομοθετήσεις που ερείδονται σε εισαγώμενα νομοσχέδια!!!

Αυτά πρέπει να αποτρέψετε κύριοι Βουλευτές . Το αντιλαμβάνεστε ή όχι;


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση