GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης μεταλλαγμένος! «Ο κ. Καραμανλής θέλει το καλό της πατρίδας...»

Ως «διαίσθηση» του Βασίλη Λεβέντη χαρακτήρισε ο  ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γρηγόρης Καλλιάνος τις δηλώσεις του προέδρου της ...

Ως «διαίσθηση» του Βασίλη Λεβέντη χαρακτήρισε ο  ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γρηγόρης Καλλιάνος τις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων ότι αν ο Κώστας Καραμανλή πει στον Πάνο Καμμένο να αποχωρήσει από την κυβέρνηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα το κάνει για να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
«Ο κ. Καραμανλής με τον κ. Καμμένο έχουν άψογη σχέση εδώ και χρόνια. Ο κ. Καραμανλής θέλει το καλό της πατρίδας» δήλωσε μάλιστα στο Mega ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε αντιλαϊκά και επώδυνα μέτρα» επανέλαβε πάντως ο κ. Καλλιάνος για το ασφαλιστικό, προσθέτοντας ότι «όλοι ξέρουν ότι θα γίνουν μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις...» «Δεν συμφωνούμε με μείωση στις κύριες και επικουρικές συντάξεις κάτω των 1000 ευρώ που θα πλήξουν τα αδύναμα και τα μεσαία στρώματα» τόνισε το στέλεχος της ΕΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση