ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Γυναικεία λέσχη βιβλίου από την Έμα Γουότσον

Share it:
Τη δική της γυναικεία λέσχη αποφάσισε να ανοίξει η ηθοποιός Έμμα Γουάτσον. Πρόκειται για μία γυναικεία λέσχη βιβλίου, που όποιος εγγραφεί θα μπορεί να κάνει τη δική του πρόταση. Ήδη η 25χρονη ηθοποιός έχει επιλέξει και έχει τοποθετήσει το πρώτο βιβλίο στο ηλεκτρονικό ράφι.Πρόκειται για το βιβλίο της Γκλόρια Στάινεμ «Η ζωή μου στο δρόμο».
«Το σχέδιο είναι να επιλέξετε και να διαβάσετε ένα βιβλίο κάθε μήνα και στη συνέχεια να γίνει μία συζήτηση για μία εβδομάδα για το περιεχόμενό του», δήλωσε η Έμμα, εξηγώντας την απόφασή της και πρόσθεσε ότι: «ελπίζω σε κάποιες περιπτώσεις να έχουμε τη δυνατότητα στις συνομιλίες αυτές να παρεμβαίνει και ο συγγραφέας του βιβλίου».
Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην λέσχη μπορούν να το κάνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.goodreads.com/group/show/179584-our-shared-shelf.
Share it:
Reactions:

Βιβλίο

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση