GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατατάσσονται επιλαχόντες υπαξιωματικοί και σημαιοφόροι στο Λιμενικό Σώμα

Πράξη έγινε η δέσμευση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, να εισαχθούν στο λιμενικό σώμα 76 Δόκιμοι υπαξιω...


Πράξη έγινε η δέσμευση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, να εισαχθούν στο λιμενικό σώμα 76 Δόκιμοι υπαξιωματικοί και 69 δόκιμοι σημαιοφόροι, που σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας το 2014 σε σχετικό διαγωνισμό μπορεί να είχαν λάβει υψηλότερη βαθμολογία από επιτυχόντες συνυποψηφίους τους, αλλά ήταν επιλαχόντες.
Έτσι στο δυναμικό του λιμενικού μπαίνουν από σήμερα οι 76 δόκιμοι υπαξιωματικοί ενώ στις 3 Φεβρουαρίου θα καταταγούν και οι 69 Δόκιμοι Σημαιοφόροι.
Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ενεργοποίησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να εξεταστούν καταγγελίες για αδικίες που είχαν προκύψει στους συγκεκριμένους διαγωνισμούς, τις οποίες ήδη ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε επισημάνει.
«Η δικαίωση των επιλαχόντων Δοκίμων Υπαξιωματικών και Σημαιοφόρων, καθώς και ο διαγωνισμός 49 Λιμενοφυλάκων μέσω ΑΣΕΠ, που προκηρύχθηκε στις αρχές του 2016, αποτελούν έμπρακτη επιβεβαίωση του προσανατολισμού της κυβέρνησης στις αρχές της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, ενώ ενισχύει τη δέσμευση και το στόχο για ένα μόνιμα δικαιότερο σύστημα εισαγωγής στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή που δε δίνει αφορμές αμφισβήτησης των διαδικασιών, αλλά αντίθετα θα αναβαθμίζει το κύρος του Σώματος», τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση