GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέμα μείωσης των βουλευτών έθεσε ο Κουρουμπλής

Ανοιχτό άφησε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου μέσα στο 2016. Αναφερόμενος στις...


Ανοιχτό άφησε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου μέσα στο 2016. Αναφερόμενος στις πιθανές αλλαγές της υφιστάμενης νομοθεσίας, μιλώντας στο Mega, ο κ. Κουρουμπλής είπε πως στο τραπέζι των συζητήσεων θα μπουν περισσότερα από 7 - 8 ζητήματα ώστε τελικά ο νέος νόμος να προτρέπει τους πολίτες να ψηφίσουν και όχι να τους στρέφει προς την αποχή.

«Είμαι υπέρ της μείωσης του bonus (των 50 εδρών)», είπε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο το bonus που πρέπει να μπει στο τραπέζι, είναι και ο αριθμός των βουλευτών».

Ο ίδιος προανήγγειλε και αλλαγές στο θέμα των ποσοστών που χρειάζεται ένα κόμμα για να εκλέξει βουλευτή σε μια περιφέρεια και ανέφερε ως παράδειγμα την Κομοτηνή, όπου παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία είναι δεύτερο κόμμα δεν έχει εκλέξει βουλευτή.

1 σχόλιο

  1. Μήπως δια της μειώσεως επελθει αύξηση των βολευτών;
    Από πολιτικούς απατεώνες και παραμυθατζήδες όλα να τα περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση