GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρει διάσημος ηθοποιός: Θα πούλαγα και τη μάνα μου για λίγο κρακ

Για τον εθισμό του στα ναρκωτικά μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τομ Χάρντι, ο οποίος είναι υποψήφιος για Oscar Β΄Ανδρικού Ρόλου στ...


Για τον εθισμό του στα ναρκωτικά μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τομ Χάρντι, ο οποίος είναι υποψήφιος για Oscar Β΄Ανδρικού Ρόλου στην ταινία του Αλεχάντρο Ιναρίτου «The Revenant» («Η Επιστροφή») με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Ο 38χρονος σταρ, ο οποίος είναι «καθαρός» εδώ και 10 χρόνια εξομολογήθηκε στο «Yahoo! New Zealand» ότι είναι πολύ τυχερός που ζει μετά από αυτή την εφιαλτική περιπέτεια, ενώ αποκάλυψε πως την περίοδο που ήταν εξαρτημένος από ουσίες έκανε τα πάντα για να παίρνει τις δόσεις του.
 «Θα μπορούσα να πουλήσω και τη μάνα μου για λίγο κρακ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Είχα καταντήσει ένας ακόμα αριθμός στη θλιβερή στατιστική των ναρκωτικών. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι ο δρόμος που ακολουθούσα δεν έχει επιστροφή. Κρατώ λοιπόν αυτό το μήνυμα για την υπόλοιπη ζωή μου και νιώθω πολύ τυχερός που σήμερα βρίσκομαι εδώ» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση