GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Να δούμε το ξύλο ποιος θα το φάει...

Να δείξουν γενναιότητα οι πολιτικοί αρχηγοί, ώστε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση με συνασπισμό κομμάτων προς όφελος της χώρας, αλλά και...


Να δείξουν γενναιότητα οι πολιτικοί αρχηγοί, ώστε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση με συνασπισμό κομμάτων προς όφελος της χώρας, αλλά και με στόχο οι εταίροι “να μας λάβουν σοβαρά υπόψη”, ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη ΝΔ για τις πολιτικές τους επιλογές.

“Οι ξένοι θέλουν πολιτική σταθερότητα και δεν πρόκειται να μας αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα αν δεν δουν μεγάλο συνασπισμό κομμάτων”, υποστήριξε, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνουν θυσίες για το καλό της Ελλάδας.

“Δεν σας υπολογίζουν, με τους 153 που έχετε και τον Καμμένο συνεταίρο, όταν στις δημοσκοπήσεις έχει τα μισά ποσοστά από την Ένωση Κεντρώων. Γι αυτό συζητάνε το Grexit. Τα ίδια έλεγε κι ο Σαμαράς ότι θα έχουμε ευημερία και τώρα κρύβεται, δεν έρχεται στην αίθουσα”, είπε προς τον πρωθυπουργό.

“Θα ξεχάσω τα παλιά αν δείξει σωφροσύνη και καταλάβει ότι είναι ώρα για συνασπισμό”, είπε ο κ. Λεβέντης προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκτιμώντας πως θα “ξοφλήσει” αν ακούσει τους “θερμοκέφαλους” ότι “θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να ξαναπάρουμε ψήφο”.

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε τη συζήτηση για το Ασφαλιστικό “άνευ ουσίας”, που προσιδιάζει σε εκείνη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, και επεσήμανε ότι το κόμμα του θα δώσει τις προτάσεις του για το Ασφαλιστικό στον υπουργό Εργασίας. Μεταξύ άλλων, θα προτείνει την συγχώνευση των πολλαπλών συντάξεων σε μία, τον καθορισμό του πλαφόν στα 1.500 ευρώ, κι όχι στις 3000, και την περικοπή συντάξεων βουλευτών και των πλουσίων.

“Σε αυτή την αίθουσα συζητάμε το πώς με λιγότερα λεφτά θα δοθούν περισσότερες συντάξεις. Είστε ζογκλέρ, αν το καταφέρετε θα υποκλιθώ ενώπιον σας, το ξύλο όμως να δούμε ποιος θα το φάει...”, σχολίασε με νόημα προς τα κυβερνητικά έδρανα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης καταλόγισε στην κυβέρνηση “πραξικοπηματική συμπεριφορά” σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες. “Λεφτάδες θα βάλετε να πάρουν άδειες τηλεοπτικών σταθμών; Το χρήμα μόνο; Θα έρθει ένας έμπορος ναρκωτικών να του δώσετε; Θα κόψετε τον ΣΚΑΪ ή τον Alpha; Δικαιούται μια κυβέρνηση να κόβει κανάλια που λειτουργούν 30 χρόνια;”, ρώτησε ο κ. Λεβέντης απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα και ζήτησε να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση “ποιους θα κόψει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση