GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί...

George Theodore Kanellakis Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσε...

George Theodore Kanellakis

Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρῖμα.

Και σε πλήρη αντιδιαστολή με τον λόγο αγάπης του Χριστιανισμού, αλλά και αυτού του μακαριστού Χριστόδουλου, ο άθλιος "άγιος" (;;;;) Γλυφάδας, έβγαλε "διάτα" : Μητρόπολη Γλυφάδας: Αντιχριστιανικό το ζίου ζίτσου, το καράτε και όλες οι πολεμικές τέχνες, καθώς προάγουν τον Βουδισμό και άλλες θρησκείες.

Ηλίθια παπαδαριά της λάσπης, αντίχριστοι, που είστε ίδια με τους ... χριστιανούς που κατέστραφαν αρχαίους ναούς για να κτίσουν νέους, που είστε αυτοί που στο όνομα της θρησκείας (σας) προκαλέσατε διαχρονικά, απίστευτη ... ροή αίματος σε πολέμους και σφαγές, ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ !!!!

Όπως τρώνε φάπες πλέον τα ... βουλευτάκια (σήμερα ο Αϊχάν Καραγιουσούφ) λόγω της ξεφτίλας και της αμετροέπειας που δείχνουν απέναντι στις χειμάζουσες μάζες, έτσι και εσείς θα μείνετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ μαζί με τους 80φεύγα. Για την ακρίβεια μαζί με όσους εξ αυτών σαν έχουν απομείνει.

Ξορκίστε και το Παγκράτιο και τους αρχαίους Ναούς και τα αρχαία ιδεώδη, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ και μετά ελάτε να μιλήστε για την καθαρότητα της Ορθοδοξίας, ως άλλοι επιμελητές Αρίων (;;;;) Νεοναζί χριστιανοταλιμπάν, μιας και ουδεμία σχέση έχετε με τον Χριστιανισμό, αλλά και τον Ελληνισμό !

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση