GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εποχή Ζιντάν στη Ρεάλ!

Αλλαγή σκυτάλης και επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης με τα ηνία να περνούν στα χέρια του θρύλου, Ζινεντίν Ζιντάν! Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε γνω...


Αλλαγή σκυτάλης και επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης με τα ηνία να περνούν στα χέρια του θρύλου, Ζινεντίν Ζιντάν!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε γνωστή την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος πλήρωσε την μέτρια ως τώρα πορεία της βασίλισσας, αλλά και τις «κόντρες» που είχαν… ανοίξει στα αποδυτήρια το τελευταίο διάστημα.
«Ήταν μια δύσκολη, ειδικά για εμένα, απόφαση να σταματήσουμε τη συνεργασία μας με τον Ράφα»είπε ο πρόεδρος των μερένχες, επιβεβαιώνοντας το «διαζύγιο».

Ο «Ζιζού», συνοδευόμενος απ’ τα παιδιά και τη σύζυγό του, πήρε το χρίσμα και δήλωσε κολακευμένος για την ευθύνη ν’ αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να προσπαθήσει να την επαναφέρει στις επιτυχίες, στο ουσιαστικά πρώτο μεγάλο βήμα της προπονητικής καριέρας του.
«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και εσένα πρόεδρε για την ευκαιρία που μου δίνετε να προπονήσω τη Ρεάλ, την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, με τους πιο σπουδαίους οπαδούς. Αυτό που θα προσπαθήσω είναι να κερδίσει ο σύλλογος τρόπαια στο τέλος της σεζόν. Εγώ και οι παίκτες θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος. Είναι μια πολύ σημαντική μέρα μέρα…», είπε ο Γάλλος κόουτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση