GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολογείται σήμερα ο συζυγοκτονος της Κοζάνης

Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή απολογείται σήμερα ο συζυγοκτόνος από το Βελβεντό της Κοζάνης, που έπνιξε και έθαψε στο χωράφι του τη...


Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή απολογείται σήμερα ο συζυγοκτόνος από το Βελβεντό της Κοζάνης, που έπνιξε και έθαψε στο χωράφι του την 37χρονη σύζυγό του Ανθή.

Ο 40χρονος αναμένεται να επιμείνει στο ότι επρόκειτο για έγκλημα πάθους που έγινε εν βρασμώ και θα αρνηθεί ότι η πράξη του ήταν προμελετημένη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο συζυγοκτόνος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όσο περνούν οι μέρες και συνειδητοποιεί την πράξη του και ισχυρίζεται ότι ο 40χρονος αγαπούσε την Ανθή και προσπαθούσε να διατηρήσει τον γάμο του.

«Μάχη» για την επιμέλεια των τριών παιδιών

Την ίδια ώρα, εξέφρασε την άποψή του ότι τα τρία μικρά παιδιά τους που έχασαν τη μητέρα τους από τα χέρια του ίδιου του πατέρα τους θα πρέπει να συνεχίσουν να ζουν στην Κοζάνη μαζί με τους παππούδες ή τις θείες τους.

Πάντως, το Πρωτοδικείο Κοζάνης με προσωρινή διαταγή έδωσε την επιμέλεια των παιδιών για έναν μήνα στη μητέρα της αδικοχαμένης Ανθής. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου.

Η κηδεία της 37χρονης θα γίνει τη Δευτέρα στο Κοιμητήριο στο Σχιστό στις 16:00.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση