GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιτωλοακαρνανία: Η μυστηριώδης εξαφάνιση γεννά σενάρια και ερωτήματα

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αντρών στον Πεντάλοφο Μεσολλογίου, οι οποίοι αγνοούντα...


Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αντρών στον Πεντάλοφο Μεσολλογίου, οι οποίοι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην Αιτωλοακαρνανία. Στις έρευνες αναμένεται να συμμετάσχει σήμερα και ελικόπτερο της αστυνομίας με δεδομένη τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, κάτι που ήταν αδύνατον μέχρι αυτή τη στιγμή.
"Βαδίζουμε στα τυφλά" ανέφερε ανώτατος αξιωματικός ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Τα σενάρια...

Τα σενάρια αυτή τη στιγμή είναι δύο: το πρώτο είναι αυτό του τροχαίου δυστυχήματος, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ενδείξεις στην άσφαλτο ή σε άλλο σημείο της περιοχής.
Το δεύτερο σενάριο κάνει λόγο για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Διάφορες είναι οι εκδοχές και οι μαρτυρίες που ακούγονται από πολλές και διαφορετικές πλευρές, χωρίς ωστόσο οι αστυνομικές αρχές να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν κάτι από όλα αυτά.
Ο Γιάννης και ο Βασίλης, είχαν βγει για να διασκεδάσουν, ωστόσο, τα ίχνη τους χάθηκαν τις πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής και μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκονται ή τι τους έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν δύο βασικά σενάρια. Το πρώτο θέλει τους δύο νέους να είχαν κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητό τους καθώς επέστρεφαν από την έξοδό τους, ενώ το δεύτερο να βρέθηκαν σε λάθος τόπο την λάθος στιγμή.
Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και εθελοντές συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, κυρίως στον Αχελώο ποταμό, μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο ανδρών. Ταυτόχρονα, πυροσβέστες, αστυνομικοί και άλλοι εθελοντές ερευνούν παραποτάμιες περιοχές, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού. Ειδικότερα, ερευνούν στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού, αλλά και στο δρόμο που συνδέει τις κοινότητες Πεντάλοφο, Λεσίνι και Κατοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη των δύο εξαφανισμένων ανδρών. Μάλιστα, οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στο γειτονικό επαρχιακό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου. Σημειώνεται ότι οι έρευνες γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονται από το πρωί.
Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τα αίτια και τις συνθήκες εξαφάνισης του 40χρονου και του 35χρονου, συγκεντρώνει μαρτυρίες από πολίτες που είδαν για τελευταία φορά τους δύο άνδρε
Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το όχημα των αγνοούμενων στο χωριό Λεσίνι



Μάλιστα, οι αρχές γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885, και με τα στοιχεία αυτά προσπαθούν να ανασυνθέσουν το δρομολόγιό τους μήπως και ανακαλύψουν τα ίχνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση