GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τρελάθηκε" ο Σίλβα

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες σχετικά με τους παίκτες που βρίσκονται στη "μαύρη λίστα" του ...


Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες σχετικά με τους παίκτες που βρίσκονται στη "μαύρη λίστα" του Μάρκο Σίλβα.

Τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα στου Ρέντη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αμφιταλαντεύεται συνεχώς για το ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν μέσα στον Γενάρη από την ομάδα.

Η τελευταία μεγάλη ανατροπή ακούει στο όνομα Πουλίδο, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι με τα Χανιά και πλέον όλα δείχνουν ότι δε θα αποχωρήσει δανεικός.

Το είπε και ο Σίλβα, άλλωστε, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ότι ο Μεξικανός μπορεί να βοηθήσει στην πορεία τον Ολυμπιακό, ενώ μέχρι... χθες ο παίκτης ήταν φευγάτος!

Το φοβερό είναι ότι η πολύ πιθανή πλέον παραμονή του Πουλίδο (βοηθάει και ο σοβαρός τραυματισμός του Ερνάνι) μπορεί να "σπρώξει" στην έξοδο έναν άλλο παίκτη που μέχρι πρότινος φαινόταν ότι θα συνέχιζε στον Ολυμπιακό και θα έπαιρνε ευκαιρίες!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό! Πλέον, η παραμονή του Έλληνα άσου, που έμεινε μάλιστα εκτός αποστολής για το αδιάφορο ματς με τα Χανιά, μοιάζει και πάλι εξαιρετικά αμφίβολη και ήδη υπάρχουν νέα σενάρια παραχώρησής του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση