GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαλς για την επίθεση που δέχτηκαν στρατιώτες σε τζαμί της Γαλλίας

Ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter την επίθεση που δέχτηκαν στρατιώτες στο τέμενος της Βα...


Ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter την επίθεση που δέχτηκαν στρατιώτες στο τέμενος της Βαλάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία, όταν ένας άνδρας προσπάθησε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του πάνω τους.
"Την υποστήριξή μου στους στρατιωτικούς που δέχθηκαν επίθεση στη Βαλάνς. Ευγνωμοσύνη σε όλες τις δυνάμεις μας που έχουν κινητοποιηθεί για την ασφάλεια της Γαλλίας", έγραψε στο Twitter ο Πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τεμένους, τον Αμπντάλα Ντλιουά, η επίθεση εναντίον των στρατιωτών πραγματοποιήθηκε γύρω στις 14:30 (τοπική ώρα, 15:30 ώρα Ελλάδας) στο χώρο στάθμευσης του τζαμιού, όπου βρισκόταν πλήθος ανθρώπων ανάμεσα στις δύο προσευχές τη σημερινή ημέρα που είναι για τους μουσουλμάνους ημέρα προσευχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση