GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τον εφοπλιστή σύντροφο της Έλλης Στάη!

Η Έλλη Στάη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Σπίρτο», διανύει μια υπέροχη περίοδο στο πλευρό του 76χρονου εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα. Ωστόσο, ...


Η Έλλη Στάη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Σπίρτο», διανύει μια υπέροχη περίοδο στο πλευρό του 76χρονου εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα.
Ωστόσο, συζητώντας το θέμα στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως γνώριζε ότι ένας δημοσιογράφος είναι ο νέος άνδρας στο πλευρό της Έλλης Στάη, αλλά οι νέες πληροφορίες φαίνεται πως διαψεύδουν τις πρόσφατες φήμες.
Ενώ η Σάσα Σταμάτη, σχολίασε:
«Οι πληροφορίες το λένε, άμα δεν το πει η Έλλη με το στόμα της, εγώ δεν μπορώ να παίξω τη ζωή μου κορώνα γράμματα».
«Έχει πλοία; Καλοτάξιδη αυτή η σχέση!» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Σάσα να λέει πως ο Νίκος Μουνδρέας «είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος! Άρα δεν ξέρουμε ποιος είναι πιο τυχερός από τους δυο» και τον παρουσιαστή να εύχεται να... μακροημερεύσει αυτή η σχέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πριν λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Δήμος Βερύκιος μέσα από το Happy Day είχε αποκαλύψει ότι μια πολύ επιτυχημένη γυναίκα της τηλεόρασης, που έχει περάσει τα 50, είναι ζευγάρι με έναν εφοπλιστή, ο οποίος την περνά και αρκετά χρόνια, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τα ονόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση