GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εντολή της Άγκυρας για την απαγόρευση της μετάδοσης των πληροφοριών - ΦΩΤΟ

Η απαγόρευση μετάδοσης πληροφοριών μία ώρα μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί στην καρδιά του τουρισμού στην Κωνσταντινούπ...


Η απαγόρευση μετάδοσης πληροφοριών μία ώρα μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί στην καρδιά του τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη, στη λεγόμενη πλατεία Σουλτάναχμετ και για την ακρίβεια στην περιοχή του Βυζαντινού Ιππόδρομου, καθιστά δύσκολο το έργο συλλογής πληροφοριών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της νομαρχίας κατά την έκρηξη σκοτώθηκαν δέκα άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 15.

Επίσημη ανακοίνωση για την εθνικότητα των θυμάτων δεν υπάρχει. Επίσης δεν είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για επιχείρηση αυτοκτονίας.

Ωστόσο, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ ισχυρή έκρηξη που οφείλεται σε επιχείρηση αυτοκτονίας.

Το βέβαιον είναι ότι τη συγκεκριμένη περιοχή επισκέπτεται πολύ μεγάλο μέρος των τουριστών που επισκέπτονται την Κωνσταντινούπολη. Συνεπώς το πλήγμα για την τουριστική κίνηση πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν, δίχως να είναι σίγουρο ότι θα συμβεί αυτό, είναι ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση και για ποιο λόγο έγινε αυτή.

Κάποια τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν ήδη λόγο για ενέργεια της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος». Πρέπει ωστόσο να υπογραμμιστεί η ευκολία με την οποία στην Τουρκία αποδίδονται διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες στην οργάνωση αυτή.

ΠΗΓΗ Twitter: @ErolOnderoglu

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση