GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΕΚ φέρνει θέλει παίκτες με σφραγίδα Ηνωμένου Βασιλείου

Στην αγγλική αγορά στρέφεται η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Βέργης στην εκπομπ...


Στην αγγλική αγορά στρέφεται η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Βέργης στην εκπομπή «Αντεπίθεση» του ΣΠΟΡ FM 94,6, το πιθανότερο σενάριο είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει την «Ένωση» να προέρχεται από το αγγλικό πρωτάθλημα. 

Ο Ουρουγουανός προπονητής όχι απλώς γνωρίζει άριστα την αγγλική αγορά, αλλά έχει και τις κατάλληλες διασυνδέσεις προκειμένου να εξασφαλίσει την απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Πιθανότατα η προσπάθεια αφορά στην απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της περιόδου και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ είναι να δώσει ένα αρκετά σεβαστό ποσό για να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Πογέτ. 

Υπενθυμίζεται πως προτεραιότητα για την ΑΕΚ αποτελεί η προσθήκη ενός γρήγορου ακραίου, που θα έχει βασικό προσόν την ταχύτητα και θα προσφέρει μία ακόμη λύση στις θέσεις των εξτρέμ, όπου πέραν του Έλντερ Μπαρμπόσα δεν φαίνεται ο προπονητής να εμπιστεύεται κάποιον παίκτη. Ο Έρνεστ Ασάντε, που ανήκει στη Στάμπαεκ και καλύπτει τις ανάγκες της ΑΕΚ, είναι πάντως μια περίπτωση που είναι ψηλά στη λίστα.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση