GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας ηθοποιός έγινε οικοδόμος για έναν έρωτα

Το ότι το 2010 παράτησε μία στρωμένη καριέρα που είχε στην Ελλάδα και πήγε να δουλέψει ως οικοδόμος στο Παρίσι, αποκάλυψε σε συνέντευξή...


Το ότι το 2010 παράτησε μία στρωμένη καριέρα που είχε στην Ελλάδα και πήγε να δουλέψει ως οικοδόμος στο Παρίσι, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ» ο Σόλων Τσούνης.
«Όταν το 2010 πήγα στο Παρίσι, το έκανα επειδή ερωτεύθηκα! Θυμάμαι, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς ήμουν στην περιοδεία της παράστασης "Το ημέρωμα της στρίγκλας", με τον Θοδωρή Αθερίδη και την Σμαράγδα Καρύδη και την επόμενη μέρα, από την τελευταία μας παράσταση, μάζεψα τα πράγματα μου κι έφυγα! Τόσο πολύ ήθελα να πάω στο Παρίσι! Αυτό ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για εμένα, γιατί ουσιαστικά άφησα την καριέρα μου στη μέση και είπα σε πολλές δουλειές όχι, αλλά το έκανα! Και παρόλο που έφαγα τα μούτρα μου, λέω ότι ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία ζωής που απέκτησα γιατί δεν είναι λίγο πράγμα να πας σε μία χώρα που δεν ξέρεις ούτε καν τη γλώσσα» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός που στη σειρά «Το Σόι μου» υποδύεται τον μικρότερο γιο της οικογένειας Χαρμπέα, τον Διονύση και πρόσθεσε!
«Τους πρώτους τρεις μήνες, μέχρι να μάθω τα γαλλικά, δούλεψα με ένα γνωστό μου που έκανε ανακαινίσεις σπιτιών. Βάζαμε πατώματα, γκρεμίζαμε τοίχους, βάφαμε, φτιάχναμε ντουλάπια κι επειδή γενικότερα πιάνει το χέρι μου και μου αρέσει να μαστορεύω, δεν δυσκολεύθηκα. Η δεύτερη δουλειά μου ήταν στο Café d’ Anges στη Βαστίλλη».
Όσο για το τι συνέβη τελικά με αυτή τη σχέση;
«Στην αρχή μουντζωνόμουν, γιατί ότι χρήματα είχα βγάλει από τη δουλειά μου εδώ τέλειωσαν και όταν επέστρεψα πίσω είχε ξεκινήσει η κρίση και δυσκολεύθηκα αρκετά. Αλλά, τελικά εξακολουθώ να λέω ότι αυτός ο χρόνος στη Γαλλία ήταν μεγάλο σχολείο για εμένα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση