GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ελλάδα για τους πρόσφυγες η Βανέσα Ρεντγκρέιβ

Στη χώρα μας θα βρεθεί σήμερα η πολυβραβευμένη βρετανή ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ, η οποία  θα επισκεφτεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγω...


Στη χώρα μας θα βρεθεί σήμερα η πολυβραβευμένη βρετανή ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ, η οποία  θα επισκεφτεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.
Η ηθοποιός είναι γνωστή για την πολιτική και ακτιβιστική της δράση, ενώ πρόσφατα διοργάνωσε φιλανθρωπικές παραστάσεις στο Λονδίνο για την συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες.
Επίσης αύριο ανήμερα των Θεοφανίων στις 19:00 θα βρεθεί στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για να παρακολουθήσει την παράσταση «Σμύρνη μου, αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση. Η τραγωδία της Σμύρνης, πιστεύει η βρετανή ηθοποιός «θα έπρεπε να είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για να αφυπνίζει συνειδήσεις και να μην ζούμε παρόμοιες τραγωδίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση