GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη 1. Σήμερα είναι η θλιβερή επέτειος των ΙΜΙΩΝ των Σημίτη και Πάγκαλου. 2. Σήμερα,...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη

1. Σήμερα είναι η θλιβερή επέτειος των ΙΜΙΩΝ των Σημίτη και Πάγκαλου.
2. Σήμερα, πνίγηκαν άλλοι 31.
3. Τι σημαίνει το ότι η ΕΕ θέλει το ΔΝΤ;;.
4. Θυμάστε τι μας έλεγε το ΔΝΤ;; Ότι μετά την «σωτηρία» μας, θα επανέλθουμε το 2020 ως προς το ποσοστό χρέους επί τοις % του ΑΕΠ, εκεί που ήμασταν προ της σωτηρίας μας
5. Ο «χαρισματικός», όπου να’ ναι πέφτει.
6. Αυτά δεν τα ξέραμε. Τα άκουσα σήμερα από τον εις το στόχαστρο της νέας τάξης ευρεθέντα τέως Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καθηγητή κ. Μητρόπουλο
7. Για να δικαιολογήσει τον κορυφαίο Έλληνα επιστήμονα Καθηγητή Βαρουφάκη που δεν χάριζε κάστανα.
8. Ακούσαμε εν πλήρη συγχορδία, τον ανάλγητο Κυριάκο και τον «λεβέντη» τους τον κ. Λεβέντη, να ομιλούν άθλια, για ταμεία ρετιρέ.
9. Είναι λένε ρατσιστές οι ευρωπαίοι που αντιδρούν στην καταστροφή τους έθνους τους, του εξισλαμισμού των χωρών τους κτλ

1.Σήμερα είναι η θλιβερή επέτειος των ΙΜΙΩΝ των Σημίτη και Πάγκαλου.
Που ο Πάγκαλος την ώρα της κρίσης βρισκόταν στα στούντιο του MEGA.
Και ο Σημίτης αντί να συμβουλεύεται στην αίθουσα επιχειρήσεων τους στρατιωτικούς, έφερε τον αρχηγό των Ενόπλων δυνάμεων στο γραφείο του στη Βουλή.
Όπου δεν δέχθηκε τον αρχηγό της ΚΥΠ που περίμενε έξω από το γραφείο του για να τον ενημερώσει.
Και που ο Πάγκαλος είπε ότι δεν υπάρχει θέμα Ελληνικής σημαίας γιατί θα την πάρει ο αέρας.
Και έτσι ο Σημίτης γκρίζαρε το Αιγαίο με αρχή τα Ελληνικά ΙΜΙΑ..
Ο Σημίτης που με βοήθεια του εφιάλτη ΓΑΠ έγινε πρωθυπουργός αντί του πατριώτη Αρσένη.
Και που ο Σημίτης ζώντος του Ανδρέα, είχε φαίνεται «πλάτες». Το θυμάμαι σε μία σύσκεψη που μετέδιδε το ραδιόφωνο που προήδρευε ο Ανδρέας, να σηκώνεται επιδεικτικά και να υποβάλλει τις αντιρρήσεις στον Ανδρέα. Που περιέργως το ανέχθηκε.
Στη συνέχεια παρέδωσε με τον Πάγκαλο τον Οτσαλάν στους τούρκους, άρχισε το νεοταξικό παραμύθι των Ελληναράδων, το Ελσίνκι, τη Μαδρίτη (παρακαλώ διαβάστε και κάτι μόνοι σας) το σχέδιο Ανάν κτλ, για να φτάσουμε στη σημερινή μας αισχρή υποδούλωση όπου όλοι μαζί η Γερμανία τους μπορεί απεδείχθησαν αισχροί «πατριώτες»

2.Σήμερα, πνίγηκαν άλλοι 31.
Βέβαια δεν τους βούλιαξε ο κ. Κουρουπλής. Για αυτό έχει «ήσυχη» τη συνείδηση του.
3.Τι σημαίνει το ότι η ΕΕ θέλει το ΔΝΤ;;
Πόντιος Πιλάτος. Η ΕΕ θέλει να απαιτεί ΔΝΤ, ό,τι λόγω των «αρχών» της και της «αλληλεγγύης» της (solidarity το λέει δεν μπορεί να το απαιτήσει η ίδια. Δηλαδή κατάργηση εργατικών νόμων, ληστεία συντάξεων, υπερφορολόγηση κτλ.

4.Θυμάστε τι μας έλεγε το ΔΝΤ;;
Ότι μετά την «σωτηρία» μας, θα επανέλθουμε το 2020 ως προς το ποσοστό χρέους επί τοις % του ΑΕΠ, εκεί που ήμασταν προ της σωτηρίας μας. Δηλαδή σε χρέος περίπου ίσο με 115% του ΑΕΠ,.
Τώρα άκουσα ότι η πρόβλεψη είναι για το 2040.

5.Ο «χαρισματικός», όπου να’ ναι πέφτει.
Μετά όμως τι ;; Το από το 2010 σχέδιο των νεοναζί.
Το όλοι μαζί (οι «πατριώτες») ή η Οικουμενική του «προωθηθέντα» μεγάλου «αστέρα» νεοταξικού κεντρώου κ. Λεβέντη.

6. Αυτά δεν τα ξέραμε. Τα άκουσα σήμερα από τον εις το στόχαστρο της νέας τάξης ευρεθέντα τέως Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καθηγητή κ. Μητρόπουλο (ακούστε τον στο,http://www.enikos.gr/politics/367534,O-Mhtropoylos-gia-thn-apokalyyh-ths-Agoras.html )
α) Αναλογικά με τον πληθυσμό μας, έχουμε τον μικρότερο αριθμό νέων συνταξιοδοτήσεων σε όλη την ΕΕ. Μόνον 4% είναι κάτω των 50 ετών
β) Έχουμε τους περισσότερους γηρασμούς συνταξιούχους σε όλην την ΕΕ. Το 85% είναι άνω των 61 ετών και 57% είναι άνω των 71 ετών
γ) έχουμε τους ολιγότερους υψηλοσυνταξιούχους σε όλην την ΕΕ. Μόνον 1,9% έχει σύνταξη άνω τω 2.000.
Θυμηθείτε τι νεοναζιστική λάσπη έπεσε απλό τους εγχώριους πράκτορες της για το θέμα αυτό.

7.Για να δικαιολογήσει τον κορυφαίο Έλληνα επιστήμονα Καθηγητή Βαρουφάκη που δεν χάριζε κάστανα.
Και τους τα έλεγε έξω από τα δόντια, είχε πει ο «χαρισματικός» ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν είμαι πολιτικός, εννοώντας ως εκείνος …. Που είδαμε τι «πολιτικός» ήταν

8.Ακούσαμε εν πλήρη συγχορδία, τον ανάλγητο Κυριάκο και τον «λεβέντη» τους τον κ. Λεβέντη, να ομιλούν άθλια, για ταμεία ρετιρέ.
Ας τους πληροφορήσει κανείς ότι τα λεφτά των ταμείων «ρετιρέ» τα χρησιμοποιούσαν για αρκετά χρόνια οι αντίστοιχοι Οργανισμοί (ΟΤΕ που απαράδεκτα δέχθηκε ο νεοταξικός ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το όνομα του, από Οργανισμός Τηελεπικοινωνιών της Ελλάδος, και να γίνει σκέτο Κοσμοτέ, πρωτοφανές σε όλον τον κόσμο, θυμίζω Φρανστελεκομ, Ντόιτσε Τελεκομ, Τουρκ τελεκομ κτλ) χρησιμοποιούσαν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων για επενδύσεις. Με υποχρέωση τους να συμπληρώνουν όταν απαιτείται τα ελλείμματα των ταμείων.
Και όταν μετοχοποιήθηκαν καταργήθηκε ο όρος αυτός και το Ελληνικό κράτος (Φάνη Πετραλιά, Σημίτης ο των ΙΜΙΩΝ κτλ) εγγυήθηκαν την κάλυψη των ελλειμμάτων και την καταβολή των δικαιούμενων με βάση τις εισφορές, συντάξεων των «ρετιρέ» κύριε Ανάλγητε νεοταξικέ Πρόεδρε της ΝΔ.

9.Είναι λένε ρατσιστές οι ευρωπαίοι που αντιδρούν στην καταστροφή τους έθνους τους, του εξισλαμισμού των χωρών τους
Και της καταστροφής του πολιτισμού τους. Και δεν είναι ρατσιστής αλλά φιλάνθρωπος ο ημέτερος «χαρισματικός» αλλά και οι λοιποί ΚυριακοΦώφοΠοταμοΛεβέντηδες.
Εν αναμονή των βαθυστόχαστων «σκέψεων» του Κυριάκου να παντρέψει τα απάντρευτα για το λαθρομεταναστευτικού που σίγουρα και αυτός εκτελεί εντολές του μπάρμπα Σαμ, παρατηρούμε τα εξής.
Για να δεχθείς ένα μετανάστη (ομιλούμε για το 80% που δεν είναι πολέμου) πρέπει να τον χρειάζεσαι και να του εξασφαλίζεις εργασία. Όχι να δέχεσαι τα εκατομμύρια αφικνούμενων ως κοπάδια, βάσει σχεδίου άλωσης της χώρας σου.
Κάποιος παρατήρησε ότι παρ’ όλον ότι η Αιθιοπία είναι φτωχή χώρα, δεν έρχονται Αιθίοπες μετανάστες.
Με την απλή εξήγηση ότι δεν έρχονται γιατί είναι Χριστιανοί και δεν τους δίνουν λεφτά οι Σαουδάραβες

3 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΦΥΛΑΚΗ.

    Επί τέλους έφυγαν οι ‘’ Βασιλο-κόκκινοι’’ δικαστές, και ξεκαθαρίζει η Δικαιοσύνη από τον φασιστικό εναγκαλισμό. Επί τέλους, οι ΝΕΟΙ δικαστές αντελήφθησαν, ότι τα ναρκωτικά, οι αρπαγές, οι ληστείες, το οργανωμένο έγκλημα έχει ΟΝΟΜΑ και ταυτότητα,…εισαγωγής.

    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, σχεδόν ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΤΑΝ !
    ===========================================
    αφού το οργανωμένο φασιστικό ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ κύκλωμα οδηγούσε πάντα σε ΑΠΕΙΡΕΣ αναβολές και το οργανωμένο έγκλημα ‘’οδηγούσε’’ τελικά σε απόσυρση της κατηγορίας ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ και κατατρομοκράτησης των μαρτύρων αφού, «ΗΞΕΡΑΝ» τι θα συμβεί, σε αυτούς ή στις οικογένειές τους, σε περίπτωση που επιμένουν στην αλήθεια ,για την συμπεριφορά των εγκληματιών !

    Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    =============================================================
    ΣΗΜΕΡΑ, οι ΝΕΟΙ δικαστές, παίρνουν την Ελλάδα στα χέρια τους και ‘’κολλάνε στον τοίχο’’ τους δολοφόνους της Ελλάδας. Τρέμουν οι χρυσοαπατεώνες , την δικαιοσύνη και ειδικά τους νέους δικαστές.
    Βέβαια οι οργανωμένοι ΑΘΕΟΙ !!! ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!! ψευδομάρτυρες είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ! να υποστηρίξουν και να καταθέσουν, ότι την ώρα του φόνου, ο ‘’αθώος συνάδελφός’’ του ήταν μαζί τους σε..ομαδικό πάρτι ‘’προσευχής και νηστείας’’
    Σκοτώνουν γιατί τους αρέσει και γιατί αστυνομία και ορισμένοι δικαστές τους «το ..επέτρεπαν» !!!

    Σκοτώνουν γιατί είναι το παρακράτος της ντροπής , της βίας, της νοθείας, της εξουσίας !
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !
    Τι είναι η Χρυσή Αυγή (πλην των ψηφοφόρων της);
    ================================================
    ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων - ένας ετερόκλητος αχταρμάς θρασύδειλων που αρνούνται μονίμως αυτό που είναι και καταδίδουν ο ένας τον άλλον.
    ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ‘’ VIP’’ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ‘’ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ’’ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΟΙΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    ==================================================
    ΣΗΜΕΡΑ, οι νέοι νόμοι που ψηφίστηκαν επι Πασοκ και λειτουργούν, αποτελούν το καλλίτερο προστάτη του Έλληνα πολίτη. Άδικα οι νταβατζήδες βάζουν μπροστά το οργανωμένο έγκλημα των χρυσοφονιάδων, για να ‘’κτυπήσουν’’ πρόστυχα και ΑΝΑΝΔΡΑ την Δικαιοσύνη. Όλος αυτός ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ θόρυβος δεν γίνεται για τους λίγους εγκάθετους χρυσοφονιάδες που βρίσκονται στη φυλακή. Όλος αυτός ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ θόρυβος εις βάρος των δικαστών και της Δικαιοσύνης, προέρχεται και οργανώνεται από τους φοροκλέπτες της ‘’ΠΤΕΡΥΓΑΣ VIP’’ των φυλακών Κορυδαλλού. Αυτοί πληρώνουν το οργανωμένο έγκλημα των χρυσοδολοφόνων να δημιουργούν όλη αυτή τη δήθεν, αντίδραση προκειμένου να εκφοβίσουν, και να συκοφαντήσουν τους Δικαστές και τη Δικαιοσύνη.

    Τρέμουν τους νόμους 3833/15.3.2010, 3842/23.4.2010, 3888/30.9.2010 του Παπακωνσταντίνου, που ΑΜΕΣΩΣ ψήφισε το 2010 και θέσπισε διατάξεις για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΟΕ με τη συγκρότηση Ειδικού Τμήματος Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες, τα ποινικά αδικήματα της φοροδιαφυγής, όπως είναι η απόκρυψη εισοδήματος συμπεριλήφθηκαν ρητά στα αδικήματα που διερευνώνται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τιμωρούνται μέχρι και με δήμευση περιουσιών, θέσπισε την άρση του τραπεζικού απορρήτου προβλέποντας υποχρέωση των τραπεζών, να διαβιβάζουν στο Υπουργείο Οικονομικών κάθε στοιχείο οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος και διευκόλυνε τη δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης με ειδικές νομοθετικές προβλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΟΙ ΑΣΒΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ
    ==========================================
    Για σκέψου να τολμούν σήμερα, οι ξηλωμένοι επίορκοι ριψάσπιδες να διεκδικούν τον πατριωτισμό των Ελλήνων και να προσβάλλουν κάθε ιερό και όσιο;
    Για σκέψου οι κλέφτες των όπλων, οι ένοπλοι τρομοκράτες, οι σαμποτέρ της κοινωνίας και της ειρήνης, οι ατιμασμένοι λιμοκοντόροι της αναξιοπιστίας να «επιδιώκουν» εθνική εκπροσώπηση στα ΙΜΙΑ;
    Να τολμούν οι απάτριδες να μιλούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες !
    Για σκέψου οι επαγγελματίες ‘’συνεργάτες’’ του ασφαλίτικου ..πεζοδρομίου, να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Έλληνας που αποδεικνύουν με έργα την αγάπη τους για την πατρίδα.
    Για σκέψου, οι επαγγελματίες δολοφόνοι, οι έμποροι ναρκωτικών, παιδιών και γυναικών, οι επαγγελματίες ρουφιάνοι και χαφιέδες, οι διαχρονικοί κουκουλοφόροι του φασισμού και του εγκλήματος, οι κλέφτες όπλων του ελληνικού στρατού, οι τρομοκράτες, οι ληστές τραπεζών και υπέργηρων συμπατριωτών μας, να μιλούν για τιμή και αίμα όταν σε όλα σχεδόν τα κελιά των φυλακών υπάρχουν τα ίχνη τους
    ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΙΜΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ‘’ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ’’ !!!

    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ

    Ο Γιάννος Κρανιδιώτης έχει την άποψη, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση της Αθήνας να αποσύρει τα ελληνικά στρατεύματα από την Κύπρο δυσαρέστησε την Κυπριακή ηγεσία και τον κυπριακό λαό, που έβλεπε έμπρακτα πια την Ελληνική κυβέρνηση να εγκαταλείπει την Ένωση και την υποχρέωση που είχε αναλάβει παλαιότερα για αμυντική προστασία της Κύπρου.


    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΑΦΙΕΔΩΝ
    ========================================================
    Η ιστορία πάντως κατέγραψε, ότι η Χούντα μέσα σε διάστημα 45 ημερών -όπως ακριβώς αξίωνε η Τουρκία – ολοκλήρωσε πλήρως την απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας προς απογοήτευση όλων των Ελλήνων Πατριωτών και με τον τρόπο αυτό εξάλειψε τελειωτικώς τον διττό ρόλο της, που ήταν η αποτροπή τουρκικής εισβολής και η δυναμική παρουσία της Ελλάδος στην Κύπρο με ότι αυτή συνεπάγεται. Η κυβέρνηση των συνταγματαρχών κατατρόμαξε από το ιταμό τελεσίγραφο της Άγκυρας, ταπεινώθηκε και εξευτελίσθηκε.

    Η δικαιολογία την οποία πρόβαλε ο Γ. Παπαδόπουλος για την ανάκληση της Μεραρχίας ήταν ότι η Τουρκία μας απείλησε με πόλεμο. Πολύ φθηνή δικαιολογία για ανθρώπους οι οποίοι έδωσαν όρκο να υπερασπισθούν μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος τους την πατρίδα.
    Στο πόρισμα της Εξεταστικής επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων η οποία ασχολήθηκε με τον φάκελο της Κύπρου καταγράφονται και τα εξής ενδιαφέροντα:
    -------------------------------------------------------
    «Για την ανάκληση αυτής της δύναμης δεν ζητήθηκε η έγκριση, ούτε καν η γνώμη της κυπριακής κυβερνήσεως, η οποία πιστεύοντας ότι η παρουσία της ελληνικής Μεραρχίας στην Κύπρο ήταν αναγκαία για την άμυνα της … προσπάθησε να πείσει την Αθήνα να απορρίψει το τουρκικό αίτημα για ανάκληση της Μεραρχίας και να προχωρήσει σε ενίσχυση αυτής με πρόσθετες δυνάμεις και οπλικά μέσα.

    Η ανάκληση της Μεραρχίας επέφερε μεγάλη αποδυνάμωση των αμυντικών δυνατοτήτων της Κύπρου. Ενσαρκώνει πράξη εθνικής ντροπής… Το αναμφισβήτητο γεγονός ότι υπήρξε και πίεση από τις Η.Π.Α. δεν αίρει τον χαρακτήρα της πράξης αυτής ως εθνικά απαράδεκτης. Αντίθετα επιβεβαιώνει τον εθελοδουλισμό και την υποταγή της τότε ελληνικής ηγεσίας στις επιδιώξεις και επιθυμίες των Η.Π.Α.

    Η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro»
    --------------------------------
    έγραψε για το θέμα της Μεραρχίας: «Είναι απίστευτη η ταχύτητα με την οποία η Ελλάδα έσπευσε να αποδεχθεί τους τουρκικούς όρους».

    Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση