GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρότες: Πάνω από το πτώμα μας θα περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

«Ήδη από τις προηγούμενες μέρες – ακόμα και την ώρα που μιλάμε-  χιλιάδες συνάδελφοί μου παίρνουν θέση μάχης σε ολόκληρη την Ελλάδα», υ...


«Ήδη από τις προηγούμενες μέρες – ακόμα και την ώρα που μιλάμε-  χιλιάδες συνάδελφοί μου παίρνουν θέση μάχης σε ολόκληρη την Ελλάδα», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χρήστος Πάσουλας, μέλος του συντονιστικού της Πανελλαδικής Επιτροπής των αγροτών, μιλώντας, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό».
«Τις επόμενες μέρες θα διαμορφωθούν δεκάδες μπλόκα πανελλαδικά και σας το λέω αυτό για να σας εξηγήσω, τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε εμείς, αυτά που προωθεί η κυβέρνηση όσον αφορά στο ασφαλιστικό , το φορολογικό και όλα τα υπόλοιπα», συμπλήρωσε ο κ. Πάσουλας.
«Ό,τι δεν μπορούσε να περάσει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και δια περιπάτου νομίζει ότι θα τα περάσει και θα τα υλοποιήσει. Εμείς προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι αυτά τα μέτρα δεν πρόκειται να περάσουν, πάνω από το πτώμα μας»,σημείωσε.
 
 Δείτε εδώ το βίντεο από το STAR:


   

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση