GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

" 'Εκραξαν" τον Κάμερον για τον χαρακτηρισμό των προσφύγων

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε, όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, χαρακτήρισε τους πρόσφυγες «ένα τσούρμο μετανάστες». Συγκεκρι...


Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε, όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, χαρακτήρισε τους πρόσφυγες «ένα τσούρμο μετανάστες».

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στη Βουλή των Κοινοτήτων, ο Κάμερον είπε κατά την «Ώρα του πρωθυπουργού» ότι, όσοι βρίσκονται στους προσφυγικούς καταυλισμούς του Καλαί, είναι ένα τσούρμο από μετανάστες.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως το σχόλιο του Κάμερον στόχευε την αντιπολίτευση και αποτελούσε μια ευρύτερη προσπάθεια υποβάθμισης της πρόσφατης επίσκεψης του πολιτικού του αντιπάλου και ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, στους προσφυγικούς καταυλισμούς στη βόρεια Γαλλία. Ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι ο Τζέρεμι Κόρμπιν «πήγε εκεί και συναντήθηκε μ' ένα τσούρμο από μετανάστες».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση