GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθώα η σύζυγος και ο αδελφός του Γιακουμάτου για το γηροκομείο

Αθωώθηκαν, για νομικούς λόγους, σύμφωνα με τον συνήγορο τους, η σύζυγος του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένη Θεοδώρου, ο αδελφός του Δημή...


Αθωώθηκαν, για νομικούς λόγους, σύμφωνα με τον συνήγορο τους, η σύζυγος του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένη Θεοδώρου, ο αδελφός του Δημήτρης, ο λογιστής, Ανδρέας Μαραθάς και η Αναστασία Βαρδουλάκη διαχειρίστρια του οίκου ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος» για την υπόθεση της μη έκδοσης παραστατικών.

Ο δικηγόρος τους Μιχ. Δημητρακόπουλος, σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Το Πλημμελειοδικείο Αθηνών αθώωσε σήμερα την σύζυγο και τον αδελφό του Βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου για την πράξη της μη έκδοσης παραστατικών στον μικρό Οίκο Ευγηρίας, που διαχειρίζονταν οι ανωτέρω.

Όσοι με περισσή ευκολία και υστεροβουλία επιχείρησαν να κανιβαλίσουν πολιτικά τον κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο θα πρέπει -σήμερα- να του ζητήσουν -απλά- μια συγγνώμη».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2012 όταν στην Οικονομική Αστυνομία έφθασε ανώνυμη καταγγελία σύμφωνα με την οποία το γηροκομείο «Άγιος Χαράλαμπος» εξέδιδε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών με μικρότερο αναγραφόμενο ποσό από το καταβληθέν.

Από τον έλεγχο που έγινε φέρονται να εντοπίστηκαν χειρόγραφες σημειώσεις που αναγράφονταν συναλλαγές και ονόματα πελατών του εν λόγω οίκου ευγηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση