GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΡΧΙΣΕ ΑΡΑΓΕ Η ΜΕΤΑ-ΜΕΤΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ;

Βαθειά συγκίνηση μας προξένησε η ανάγνωση της παρακάτω αναρτήσεως του αγαπητού μας κ. Στ. Πολ.! Διηγείται αναμνήσεις από την παιδική του ...

Βαθειά συγκίνηση μας προξένησε η ανάγνωση της παρακάτω αναρτήσεως του αγαπητού μας κ. Στ. Πολ.! Διηγείται αναμνήσεις από την παιδική του ζωή! Με μόνη τη διαφορά, ότι αυτή ήταν τότε η ζωή γενικώς: Και στην πόλη και στό χωριό τό δέσιμο της οικογενείας ως θεσμού ήταν πολύ δυνατό, όπως και το δέσιμο με την Εκκλησία κλπ. Κι' εμείς θα εγράφαμε σχεδόν ακριβώς τα ίδια, αν μας ερωτούσαν.
Παρακαλώ όλους τούς νεωτέρους σε ηλικία να αναγνώσετε προσεκτικά - και κυρίως στοχαστικά- τις παρακάτω γραμμές. Θα διαπιστώσετε πως ήταν άλλοτε η ελληνική Κοινωνία! Έπειτα κάμετε συγκρίσεις με τα σημερινά δεδομένα. Στη συνέχεια σκεφθείτε και τον αναίσχυντο Νόμο περί Ομοφυλοφίλων! Και τότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας!
Διερωτώμαι: Μήπως άρχισε ήδη η εποχή του Αντιχρίστου; Μήπως εισήλθαμε πιά στην μετα-μεταχριστιανική εποχή; Σημεία και δείγματα της εποχής αυτής θα είναι ο «αδόκιμος νούς"! (Ρωμ.1, 28-29) Τί είναι άραγε αυτός ο αδόκιμος νούς; Τον περιγράφει λεπτομερώς ο Απόστολος Παύλος εις την προς Ρωμαίους επιστολήν του, κεφ. 1, στ. 24-32. Ιδού τί λέγει σε μετάφραση:

2 σχόλια

  1. Γιατί Αυτοδύναμος Αλέξης Τσίπρας.

    Θέλω μια (αυτοδύναμη, ναι!) κυβέρνηση Τσίπρα για να φέρει τα πάνω-κάτω σ’ αυτόν άθλιο τόπο όπου ζούμε.

    Δεν αντέχω άλλο την μικρομεσαία μετριότητα και την έφεση προς την διαπλοκή και την συναλλαγή με επιχειρηματίες, μαφιόζους, εμπόρους ναρκωτικών, νταβατζήδες, εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και εκβιαστές -που χαρακτηρίζει όλο το πολιτικό μας σύστημα.

    Θέλω να φύγουν όλοι, να εξαφανιστούν, να τους φάει η μαρμάγκα, η μαύρη τρύπα που αυτοί δημιούργησαν.

    Δεν θέλω ούτε Βενιζέλους, ούτε Σαμαράδες, ούτε Παπανδρέου, ούτε Καραμανλήδες, ούτε Μητσοτακέϊκο – θέλω να αποσυρθούν και να μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους.

    Μας οδήγησαν όλοι αυτοί στο απόλυτο αδιέξοδο και έχουν το θράσος να μας ξαναζητάνε την ψήφο μας; Πολύ θράσος το λέω εγώ αυτό.

    Γιατί ξέρω, όπως ξέρουν όλοι οι Έλληνες πια, ότι όλοι αυτοί και τα κομματόσκυλά τους, χρησιμοποίησαν τις ψήφους μας προς ίδιον όφελος –για να πλουτίσουν σε βαθμό εμετικό, να εξασφαλίσουν εγγόνια και τρισέγγονα και να νοιώσουν το “ power” του χρήματος και της εξ αυτού εκπορευομένης «εξουσίας».

    Και, όχι, συγγνώμη, δεν το κάνανε καν «για τα παιδιά τους». Όλα τους τα εγκλήματα τα κάνανε για πάρτη τους, κινούμενοι από τον ακόρεστο εγωισμό τους και την λατρεία τους στο χρήμα.

    Από τα χωριά τους όλοι αυτοί (καλά τα έλεγε ο Κατσιφάρας ότι δεν τους ήξεραν ούτε οι θυρωροί τους –αν είχαν και θυρωρούς), εκτοξεύτηκαν στην επικίνδυνη ζώνη των μεγάλων εθνικών αποφάσεων χωρίς να νοιάζονται ντιπ για το "έθνος".

    Απατεώνες με σφραγίδα. Ένας υπουργός Αμύνης, παρ’ ολίγον πρωθυπουργός που σαν ψυχοπαθής κρατούσε σημειώσεις για τα μπίλιον —μπικικίνια του και ένοιωθε ασφαλής ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει.

    Πρέπει επειγόντως να απαλλαγούμε απ’ όλον αυτόν τον συρφετό.

    Τώρα, στις 17 Ιουνίου.

    Δεν ξέρω τι θα μπορέσει να καταφέρει μια αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα, ξέρω όμως ότι μπροστά στην μαφιόζικη Ελλάδα στην οποία ζούμε δεκαετίες τώρα, είναι ελπίδα μεγάλη η ριζική αλλαγή των ανθρώπων που θα χειριστούν από δω και πέρα την εξουσία. Είναι άλλα μυαλά.

    Δεν είναι «έμπειροι» στην άσκηση της εξουσίας αλλά είναι διαθέσιμοι να μάθουν και να βοηθήσουν τον έρημο αυτόν τόπο να ξανασταθεί στα πόδια του. Και κανένας Στρατούλης, καμιά Κωνσταντοπούλου, κανένα στέλεχος του νέου «κόμματος» του ΣΥΡΙΖΑ (και φυσικά όχι ο αρχηγός του) δεν μπορεί να είναι χειρότερος από τους αλήτες που μας κυβερνούνε 38 χρόνια τώρα.

    Αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν.

    Αυτή είναι εμένα η επιλογή μου.

    Ευτυχώς θα το βοηθήσει αυτό το «όνειρο» η αποκοτιά του Σκανδαλίδη και του Παυλόπουλου που φτιάξανε τους νόμους με τα μπόνους των 40 (και μετά των 50) βουλευτών, σίγουροι ότι αυτοί θα τους χαρούνε.

    Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα δόξα τω Θεώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ;;;

    ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΘΑΛΠΩΡΗ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΚΤΗΝΗ!!!

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ... ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ,
    ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση