GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο περιφερόμενος Πάκης....

Harris Kodopoulos Ο περιφερόμενος Πάκης.... Περιφέρεται στις χώρες της Ευρώπης για να στηρίξει το...."αφεντικό" του τον Τσίπρ...

Harris Kodopoulos
Ο περιφερόμενος Πάκης....
Περιφέρεται στις χώρες της Ευρώπης για να στηρίξει το...."αφεντικό" του τον Τσίπρα και την πολιτική εξόντωσης του ελληνικού λαού...
Αξιολύπητος, υποτίθεται πως θα έπρεπε να εκπροσωπεί την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια των ελλήνων και δίνει την εντύπωση...πολιτικού επαίτη..
Οι μόνοι που τον...ακολουθούν είναι το κρατικό κανάλι των ΣυριζΑνέλ και κάποια δημοσιογραφάκια υπάλληλοι της Κουμουνδούρου ή γλύφτες της εκάστοτε εξουσίας...
Ο Πούτιν τον υποδέχτηκε σε κάποιο γραφείο της εξοχικής του κατοικίας, όπου δεν χωρούσε ο υφυπουργός Αμανατίδης που τον ακολουθεί και αναγκάστηκε να μείνει ...όρθιος...
Στην Γερμανία τον είδαν ως...αξιοθέατο...
Σε ότι αφορά στις δηλώσεις του είναι να τον κλαίνε και οι ρέγγες..
«Δεν διανοείται το μέλλον της Ελλάδας δίχως την ευρωπαϊκή της προοπτική» αλλά και η ΕΕ «δεν είναι νοητή δίχως την Ελλάδα ως αναπόσπαστο τμήμα της».
Εχει συνταράξει την Ευρώπη με τις πρωτόγνωρες απόψεις του ο Πάκης...

2 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ,
    ΔΕΝ ΥΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?
    Και έρχεται σήμερα ο ‘’αριστεριστής’’ Τσίπρας της Χούντας και ‘’τακιμιάζει’’ μία φορά ακόμη με την δεξιά του Κυρίου, για να αναπαλαιώσει τις σχέσεις ‘’αίματος και προδοσίας’’ που είχαν παραμείνει στο ‘’βρόμικο 89’’ και προτείνει Παυλόπουλο για Πρόεδρο. Ποιον? Τον φυσικό αυτουργό της καταστροφής μας.
    Τον πολιτικό που γέμισε τις δημόσιες υπηρεσίες με όλο το χαφιεδότσουρμο.
    Έτσι αντί για ειδικό δικαστήριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, έρχεται σήμερα ο Τσίπρας , ο αμνός της ΧΟΥΝΤΑΣ και επιλέγει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο, διασώζοντας τον Καραμανλή και προσπαθώντας να ρίξει λήθη και στάχτη στα μάτια του κόσμου.
    Τι να καταλάβει και πώς να αντιδράσει τούτος ο χιλιοπροδομένος λαός μας?
    Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ότι οι ηγεσίες της αριστεράς μια ζωή, ήταν πουλημένες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?
    Πόσες χιλιάδες ζωές χαμένες, πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες για να ‘’γίνει πρόεδρος’’ ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας.
    5.000 αυτοκτονίες, πέντε χιλιάδες νεκροί κάτω από την αδίστακτη εκτέλεση εντολών του εντολοδόχου Καραμανλή, του λεγόμενου αναίσθητου γενοκτόνου μιας ολόκληρης γενιάς των ελπιδοφόρων νέων μας?
    Πως μπορούν και κοιμούνται, πως μπορούν και χαμογελούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, που μας διέλυσαν και μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους ?
    Πως μπορεί όμως αυτός ο λαός να κάνει υπομονή, να κλείνει τα μάτια και να δέχεται κατά πρόσωπο αυτή την άθλια και προκλητική ΑΤΙΜΙΑ εις βάρος του?
    Και ‘’ύστερα’’ σου λένε: Ο Παπανδρέου φταίει….!!!!!!
    Προδότες και αποστάτες με ‘’βούλωμα’’ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως δειχνουν τα πραγματα θα μεινει στην ιστορια ως Προεδρος της Δημοκρατιας με τις περισσοτερες γκαφες. Μια μετα την αλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση