GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένει τη Μπάρτσα για Παπανικολάου ο Ολυμπιακός

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της σεζόν είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. O Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Κώστα Παπανικολάου για...


Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της σεζόν είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. O Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Κώστα Παπανικολάου για την επανασύνδεσή τους μετά από δυόμισι χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι», κινήθηκαν με μεγάλη προσοχή και μυστικότητα, κοινοποίησαν το ενδιαφέρον τους στον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος παρότι είχε προτάσεις από Παναθηναϊκό, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ερυθρό Αστέρα και Άρη, είχε απόλυτη προτεραιότητα το να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο μέχρι το 2019, με opt out τα καλοκαίρια, με απολαβές που αυξάνονται κλιμακωτά κάθε χρόνο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το ποσό που θα εισπράξει συνολικά ο 25χρονος παίκτης αν εξαντληθεί το συμβόλαιο, κυμαίνεται στα 2,5 με 3 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα χρήματα που του πρόσφεραν οι άλλες ομάδες, ήταν αναλογικά πολύ περισσότερα, όμως ο Παπανικολάου δεν αποφάσισε με βάσει το οικονομικό, αλλά την ομάδα που θέλει να αγωνιστεί και πιστεύει πως θα τον βοηθήσει αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά (και θα την βοηθήσει) να επανέλθει στο υψηλό επίπεδο που ήταν.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, υπήρχαν ενδοιασμοί για το αν στη παρούσα χρονική περίοδο «χωράει» στο ήδη πολύ γεμάτο ρόστερ, όμως αυτές κάμφθηκαν, καθώς είναι ένας πρωτοκλασάτος παίκτης ο οποίος εκτός από το παρόν, θα ηγηθεί της ομάδας και στο μέλλον. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να μπει στο κλίμα (άλλωστε δικαίωμα συμμετοχής έχει από τον δεύτερο γύρο του Top 16), αλλά όταν αυτό γίνει η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο.

Αγωνία για Μπαρτσελόνα 

Πλέον, αυτό που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία και να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις που θα τινάξουν στα ύψη τον ενθουσιασμό των φίλων του Ολυμπιακού, είναι η αντίδραση της Μπαρτσελόνα. Σήμερα, η το αργότερο αύριο, οι «ερυθρόλευκοι» θα στείλουν το συμβόλαιο στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έχουν το δικαίωμα βάσει του συμβολαίου που είχαν υπογράψει μαζί του το 2013 να ισοφαρίσουν τα χρήματα και την προσφορά των «ερυθρόλευκων» και να τον κάνουν ξανά δικό τους.

Αυτό, φαντάζει δύσκολο για δύο λόγους: Ο πρώτος αφορά το ήδη γεμάτο ρόστερ της σε αυτές τις θέσεις (Περπέρογλου, Αμπρίνες, Βεζένκοφ) και ο δεύτερος το ότι από τη στιγμή που ο παίκτης θέλει διακαώς να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό, η Μπαρτσελόνα –εκτός από το να μην δυναμώσει ο αντίπαλός της στον 6ο όμιλο- δεν έχει λόγο να πιέσει έναν παίκτη που δεν θα έχει διάθεση να αγωνιστεί για αυτήν.

Όπως και να έχει όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, καθώς δύσκολα η ισπανική ομάδα θα εξαντλήσει τη μία εβδομάδα που έχει περιθώριο για να απαντήσει. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες, που είναι οι πλέον κρίσιμες για να την ολοκλήρωση του μεγάλου deal.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση