GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Της… Κορέας για τη βόμβα του Κιμ Γιονγκ Ουν

Μπορεί να μην ήταν βόμβα υδρογόνου ο μηχανισμός που δοκιμάστηκε σήμερα από τη Βόρεια Κορέα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κο...



Μπορεί να μην ήταν βόμβα υδρογόνου ο μηχανισμός που δοκιμάστηκε σήμερα από τη Βόρεια Κορέα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας Yonhap, επικαλούμενο ανακοίνωση της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας.

Η μετεωρολογική υπηρεσία της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε επίσης από την πλευρά της ότι δεν εντόπισε ραδιενέργεια μετά την ανακοίνωση της Βόρειας Κορέας ότι πραγματοποίησε σήμερα με επιτυχία τη δοκιμή μιας βόμβας υδρογόνου. Η Πιονγκγιάνγκ διευκρίνισε ότι επρόκειτο για έναν μηχανισμό κατασκευασμένο σε μικρό μέγεθος.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι επρόκειτο για βόμβα υδρογόνου, δήλωσε παράλληλα σήμερα ο υφυπουργός Άμυνας της Νότιας Κορέας, τις δηλώσεις του οποίου επικαλέστηκε επίσης το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Παράλληλα ειδησεογραφική υπηρεσία στο Ίντερνετ μετέδωσε επικαλούμενη εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας ότι μια μικρή ποσότητα υδρογόνου μπορεί να είχε προστεθεί στον μηχανισμό που ανακοινώθηκε ότι δοκιμάστηκε σήμερα από τη Βόρεια Κορέα.

"Θα βρούμε τι συνέβη αφού κάνουμε ακριβείς αναλύσεις, αλλά αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι μια μικρή ποσότητα υδρογόνου μπορεί να είχε προστεθεί στην τέταρτη πυρηνική δοκιμή" που ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Κιμ Μιν-Σέοκ σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο MoneyToday.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση