GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόναλντ Τραμπ: Τελικά φοράει περούκα, έχει εξτένσιον ή έκανε εμφύτευση;

Ο Ντόναλντ Τραμπ απασχολεί αρκετά τα Μέσα τον τελευταίο καιρό όχι μόνο λόγω των προκλητικών δηλώσεων και των αμφιλεγόμενων θέσεών του...


Ο Ντόναλντ Τραμπ απασχολεί αρκετά τα Μέσα τον τελευταίο καιρό όχι μόνο λόγω των προκλητικών δηλώσεων και των αμφιλεγόμενων θέσεών του σε καίρια κοινωνικά και πολιτικά θέματα, αλλά και με την περίεργη κόμμωσή του.

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές έχει συνεχώς ένα επιεικώς αλλόκοτο χτένισμα, το οποίο γεννά ερωτήματα αν αυτό το μαλλί είναι δικό του.

Ωστόσο, ο ίδιος διέψευσε, πριν από λίγους μήνες, κατηγορηματικά τις φήμες ότι φοράει περούκα («αν βρέξει, θα βγάλω το καπέλο μου και θα αποδείξω ότι είναι όλα δικά μου»).

Τελικά ποια είναι η αλήθεια πίσω από την κώμη-σήμα κατατεθέν του 69χρονου μεγαλοεπιχειρηματία;

«Θεωρώ ότι είναι όλα δικά του- αν και πιστεύω ότι έχει κάνει εμφυτεύσεις», λέει η Λουίς Λικάρι που έκανε το styling στα μαλλιά της πρώτης του συζύγου, Ιβάνα, για πάνω από 20 χρόνια. «Τον είδα αρκετές φορές στο γραφείο του Δρ. Νόρμαν Ορεντράιχ στις αρχές της δεκαετίας του '80 ο οποίος ειδικεύεται σε εμφυτεύσεις», προσθέτει η Λικάρι.

Όσο για το πώς ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών πετυχαίνει αυτό το απαράμιλλο χτένισμα, το μυστικό κρύβεται στην λακ «CHI Helmet Head» που όπως αποκαλύπτουν όσοι τον γνωρίζουν, έχει πάντα μαζί του σε ένα τεράστιο μπουκάλι. «Είναι μεγαλύτερο και από το μεγαλύτερο κουτάκι μπύρας», ανέφερε πρώην συνεργάτης του.

«Ο Ντόναλντ αγαπά την οσμή της συγκεκριμένης λακ. Δεν θέλει να αγγίζει κανείς τα μαλλιά του, φοβάται τα μικρόβια», αναφέρει μια άλλη πηγή από το στενό του κύκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση