GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο

Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στο κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης, παρά το γεγονός ότι αρχικά σημείωνε ...


Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στο κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης, παρά το γεγονός ότι αρχικά σημείωνε κέρδη έως και 1,50%, στο απόηχο της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης S&P.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 534,72 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,07%. Η αξία των συναλλαγών κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και ανήλθε στα 45,693 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 71.763.834 τεμάχια.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (+2,29%), των Χημικών (+2,19%) και των Τηλεπικοινωνιών (+2,11%). Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (-2,63%) και της Υγείας (-1,76%).

Ανοδικά κινήθηκαν 44 μετοχές, 51 πτωτικά και 24 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση