GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάνει την επαφή του με το γήπεδο ο Τζανετόπουλος

Ξεκίνησε τη σεζόν βασικός, στη συνέχεια βρέθηκε στον πάγκο και τώρα μένει στην εξέδρα… Ο λόγος για τον Άνταμ Τζανετόπουλο, ο οποίος α...


Ξεκίνησε τη σεζόν βασικός, στη συνέχεια βρέθηκε στον πάγκο και τώρα μένει στην εξέδρα… Ο λόγος για τον Άνταμ Τζανετόπουλο, ο οποίος αν και δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά (15:00). 

Ο Γκουστάβο Πογέτ φαίνεται πως υπολογίζει τον νεαρό άσο ως τέταρτο στόπερ στα πλάνα του, πίσω από Άρθο, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο. Εκτός έμειναν επίσης ο τραυματίας Μπαρόχα (έκανε ατομικό), ο Κρισάντους που δεν υπολογίζεται, αλλά και οι Ανάκογλου, Φαγέ, Βασιλαντωνόπουλος και Σβάρνας. 

Αναλυτικά, τη 19μελή αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζουν οι: Ανέστης, Βούρας, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση