GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνική εταιρεία λογισμικού στις ταχύτερες αναπτυσσόμενες τεχνολογικά

Η ελληνική εταιρεία λογισμικού (software) Aqurance περιλαμβάνεται για πρώτη φορά ανάμεσα στις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες των...


Η ελληνική εταιρεία λογισμικού (software) Aqurance περιλαμβάνεται για πρώτη φορά ανάμεσα στις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες των περιοχών ΕΜΕΑ της λίστας που καταρτίστε από την ομάδα της Deloitte Global Technology, Media & Telecommunications (TMT).
Συνολικά οι περιοχές ΕΜΕΑ εμφάνισαν 1.012% μέσο όρο ανάπτυξης στα έσοδα με εταιρείες από περισσότερες από 20 χώρες να εντάσσονται στην κατάταξη. Την κορυφή της κατάταξης της Deloitte 2015 Technology Fast 500TM για τις περιοχές Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ) κατέκτησε ο ολλανδικός διαδικτυακός οίκος δημοπρασιών Catawiki.
Στην κατάταξη Deloitte 2015 Technology Fast 500TM για τις περιοχές Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και συγκεκριμένα στη 291η θέση με ποσοστό ανάπτυξης 352% βρέθηκε η ελληνική εταιρία software Aqurance. Η Aqurance με έτος ίδρυσης το 2011 και γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο και Κωνσταντινούπολη είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον κλάδο επιστημών υγείας στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η Aqurance παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες εγκαθιστώντας τεχνολογικές πλατφόρμες υψηλής ποιότητας για την ενίσχυση ψηφιακών λύσεων στις πωλήσεις στον κλάδο επιστημών υγείας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα Deloitte Technology Fast 500TM κατατάσσει τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρείες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε ετήσια βάση εδώ και 5 χρόνια. Εφέτος, η ανάπτυξη των εσόδων κάθε εταιρείας υπολογίζεται για τα προηγούμενα 4 χρόνια και όχι για τα προηγούμενα 5 χρόνια.
Συνδυάζοντας τεχνολογική καινοτομία, επιχειρηματικότητα και ταχεία ανάπτυξη, οι εταιρείες που διακρίνονται στο πρόγραμμα Technology Fast 500 –μεγάλες, μικρές, δημόσιες και ιδιωτικές- καλύπτουν διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους και ηγούνται στους τομείς λογισμικού (software), υλικών ηλεκτρονικών υπολογιστών (hardware), επικοινωνιών, μέσων, επιστημών υγείας και καθαρής τεχνολογίας. Οι εταιρείες αυτές μεταλλάσσουν τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις σήμερα.
Ο κ. Διονύσης Νικολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Aqurance δήλωσε «Η Aqurance σημειώνει έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης και μια δυναμική αύξηση πελατολογίου. Η θέση στο Deloitte Technology Fast 500 EMEA είναι μια μεγάλη επιτυχία για εμάς. Ως νεοφυής επιχείρηση είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι που αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Η προσπάθεια αυτή είναι ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες προτιμούν τις υπηρεσίες μας και επιλέγουν την Aqurance ως έμπιστο συνεργάτη τους».
Οι κορυφαίες 10 εταιρείες για το 2015 είναι οι: Catawiki (Ολλανδία), iZettle AB (Σουηδία), Zerto (Ισραήλ), WorldRemit Ltd (Ην. Βασίλειο), Taboola (Ισραήλ), Skyscape Cloud Services Ltd (Ην. Βασίλειο), Clean Marine As (Νορβηγία), Grove Solutions Ltd (Ην. Βασίλειο), Etrinell As (Νορβηγία).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση