GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόκριση με ρεκόρ για τον Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε 3-1 σετ στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, και πέτυχε την 300η του στα Γκραν Σλαμ...


Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε 3-1 σετ στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, και πέτυχε την 300η του στα Γκραν Σλαμ, στο ατομικό ανδρών.

Ο Νο3 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη διαπραγματεύτηκε μόλις για ένα σετ το εισιτήριο της πρόκρισης με τον Βούλγαρο αντίπαλό του ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Από εκεί και έπειτα, η υπόθεση ήταν καθαρά του Φέντερερ που κέρδισε τα επόμενα δύο (6-4 3-6 6-1 6-4) και θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφέν για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Επίσης ο Τσόνγκα επιβλήθηκε με 3-0 σετ (6-4, 7(9)-6(7), 7(7)-6(4)), τον Ερμπέρ και θα κοντραριστεί με τον Ιάπωνα Νισοκόρι στον 4ο γύρο, ο οποίος απέκλεισε τον Ισπανό Γκιγιέρμο Γκαρθία Λόπεθ με 3-1 σετ (7-5, 2-6, 6-3, 6-4).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση