GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρότες πέταξαν λαχανικά στο κτίριο της Περιφέρειας στον Πύργο Ηλείας – ΦΩΤΟ

Αγρότες του νομού Ηλείας, αφού έκαναν πορεία σήμερα στις 11.00 πμ  στον Πύργο μαζί με το ΠΑΜΕ, πέταξαν πατάτες, κρεμμύδια, ελιές, μαρούλι...


Αγρότες του νομού Ηλείας, αφού έκαναν πορεία σήμερα στις 11.00 πμ  στον Πύργο μαζί με το ΠΑΜΕ, πέταξαν πατάτες, κρεμμύδια, ελιές, μαρούλια, σανό και έχυσαν γάλα στην είσοδο της Αντιπεριφέρειας Ηλείας. Στη συνέχεια κρέμασαν πανό για απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr, οι αγρότες φώναζαν συνθήματα κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου που προωθεί η Κυβέρνηση.

Η πορεία ήταν ξεκίνησε από την πλατεία του ΟΤΕ και αφού πέρασε από πολλούς κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέλεξε στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ηλείας.

Οι αγρότες του Νομού με την σημερινή πορεία και τα μπλόκα στη Μαραθιά και το Κουρτέσι δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να τον σκληρύνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση